Overzicht » Zonnebank surprise maken

Zonnebank surprise maken

zonnebank surprise maken #43 Zonnebank surprise maken: is de persoon op jou lootje elke week wel te vinden onder de zonnebank? Of heb je iemand die het voortdurend heeft over dat hij/zij heerlijk wil zonnen en niet kan wachten tot het weer zomer is, maak dan een zonnebank surprise voor hem/haar zodat ze toch nog een beetje kunnen zonnen tijdens deze dagen.

Benodigdheden: karton, doos, huishoudfolie, verf, rietjes, crêpepapier, ijzerdraad
Tools: lijm, schaar, verfkwasten
Verstop plek: onderin de zonnebank surprise

 Handleiding Zonnebank surprise

Aan de slag: begin met een rechthoekige doos dat overeenkomt met het formaat van zonnebank surprise maken een zonnebank, kan je geen doos vinden in dit formaat knip dan een andere doos om en tape de doos vast zodat hij het correcte formaat heeft voor deze surprise.

De doos wordt de onderkant van de zonnebank, een enkele zonnebank heeft een dichte onderkant en daar kan je voor deze surprise goed gebruik van maken, hierin kan jij namelijk jouw cadeautjes kwijt. Stop je cadeautjes dus in de doos en tape hem goed dicht zodat het niet meteen te vinden is zodra jij jouw zonnebank surprise afgeeft.

Maak met een stuk karton een licht ronde deksel, om dit formaat te behouden kan je ijzerdraad gebruiken om het karton in dit figuur te dwingen, vaak is karton redelijk van dikte en kan je dus makkelijk op een aantal punten ijzerdraad erdoorheen duwen.

Voordat je de deksel op de zonnebank bevestigd verf je de dood als de deksel in de gewenste kleuren dit kan wit zijn maar ook bijvoorbeeld blauw met grijs. Zoek op google naar een zonnebank die jij wilt namaken voor jouw zonnebank surprise.

zonnebank surprise makenMaak met rietjes de lampen van de zonnebank en lijm deze vast aan de binnenkant, je kan met blauw crêpepapier over of onder de rietjes gaan om ervoor de zorgen dat er een leuke blauwe goed ontstaat.

Bevestig nu de deksel aan de onderkant van de zonnebank surprise. Je kan doen met ijzerdraad zodat de deksel op en neer kan bewegen. Gewoon direct vastlijmen is ook een goede optie.

Plaats een reactie