Overzicht » Zak Chips surprise maken

Zak Chips surprise maken

 zak chips surprise maken 28) Zak chips surprise: Er zijn allerlei soorten en smaken chips en zo heeft de persoon op jou lootje vast wel een favoriete zak chips of favoriet chips merk. Of heeft de persoon het nog altijd over een oud merk zak chips dat niet meer verkocht wordt.

Maak dan een zak chips surprisezak chips surprise maken

 

  • Benodigdheden: kleine stevige tas, kranten, papier, verf
  • Tools: verfkwasten, lijm, schaar
  • Verstopplek: onder de chips in de zak chips surprise

Aan de slag

Pak je tas, deze kan je voor een paar cent vaak in een winkel halen.(goed voorbeeld:kleine etos tas. niet goed: action tas, een etos tasje is een stuk rechter en dichter dan die van de action en is daarom beter als zak chips surprise)

Beplak het tasje met papier, doe dit met lijm zodat je erna overheen kan verven, mocht je een minder glas tasje hebben gevonden dan kan je er direct op beginnen te verven. Het papier dient zodat het verf zo goed droogt en niet teveel afgeeft.

Zodra het papier dat je op de zak chips surprise hebt geplakt droog is pak je jouw verf en kwasten, zoek een foto op internet of leg een zak chips vlakbij en probeer deze zo nauw mogelijk na te maken.

Je kan natuurlijk ook zelf een chips zak surprise verzinnen, bijvoorbeeld ipv Lays chips surprise een merk dat vernoemd is naar de persoon op je lootje, of als smaak de naam of juist iets heel geks wat die persoon echt nooit zou willen eten.

zak chips surprise makenZodra je klaar bent met verven laat je de zak drogen, pak vervolgens een krant en wat geel papier (afhankelijk van de kleur chips die je wilt hebben) knip eerst een aantal kranten snippers. Wanneer het zak chips surprise droog is komen deze onderin, hier verstop je ook je cadeautjes in. Gooi vervolgens wat gele figuurtjes erboven op (bijvoorbeeld ovalen voor normale chips of lange sprietjes voor frietachtige zak chips surprise).

2 gedachten over “Zak Chips surprise maken”

Plaats een reactie