Overzicht » Xbox spelcomputer surprise maken

Xbox spelcomputer surprise maken

xbox surprise maken33) Xbox spelcomputer surprise maken: de Xbox is al een tijd op de markt maar heeft nog altijd de nodige aanhangers die er dag en soms ook de hele nacht erachter kunnen hangen, heb jij iemand op je lootje die vaak afspraken afzegt omdat hij liever games speelt? Maak dan een Xbox surprise.

 

  • Benodigdheden: schoenendoos, verf of papier, leeg spelhoesje, a4tje
  • Tools: verfkwasten, verfkwasten (optie: printer)
  • Verstopplek: in de xbox console

 Aan de slag

Om en Xbox surprise te maken heb je niet erg veel nodig, je pakt eenxbox surprise maken vierkante schoenendoos en dan heb je al een grote basis van de surprise, stop je cadeaus binnenin de schoenendoos en tape hem goed dicht zodat je cadeau niet snel te grijpen is.

Pak vervolgens zwart verf of zwart papier en bedek de schoenendoos hiermee zodat je xbox surprise vorm begint te krijgen. Je kan vervolgens uit papier strookjes papier knippen, maak deze zo dun mogelijk en plak ze over de boven en zijkant van de xbox surprise.

Houd een foto erbij zodat je de X bovenop je xbox surprise goed na kan maken met de strookjes papier. Pak nu groen verf of groen papier en maak de grote groene cirkel middenin de X van jouw surprise.

Maak de voorkant de titel Xbox en pak het lege cd hoesje en een A4-tje erbij, het A4-tje past waarschijnlijk precies in het hoesje dus stop het A4-tje in het hoesje zodat je de lijnen van het hoesje erin gevouwen hebt, teken nu zo creatief mogelijk een nieuw bedacht spel of een replica van een spel voor jou Xbox suprise, denk bijvoorbeeld aan Call of duty maar verwerk de naam en het uiterlijk van de persoon die jij hebt in het hoesje. Op de achterkant van het hoesje van je jouw gedicht zitten als game uitleg.

xbox surprise makenMocht je niet goed kunnen teken of liever niet tekenen print dan gewoon een hoesje uit die al bestaat en print een foto uit van de persoon die je hebt, zo kan je bijvoorbeeld zijn hoofd op het hoofd van de personage op het hoesje plakken.

5 gedachten over “Xbox spelcomputer surprise maken”

Plaats een reactie