Overzicht » Wordfeud surprise maken

Wordfeud surprise maken

wordfeud surprise maken#45 Wordfeud surprise maken: Wordfeud is nog altijd een hartstikke verslavend spel dat voor menig mens gespeeld wordt, van mobiele app tot bordspel. Wordfeud is helemaal hot en heeft de nodige spelers. Maak voor iemand dus een wordfeud surprise.

 

  • Benodigdheden: kartonnen doos verf, papier, karton,
  • Tools: verfkwasten, lijm, schaar
  • Verstopplek: onder het spelbord

Handleiding Wordfeud

Aan de slag: om een wordfeud surprise te maken heb je niet erg veel nodig, het is eigenlijk best een vrij makkelijke surprise om te maken maar het is toch hartstikke leuk om te krijgen. Probeer deze wordfeud surprise natuurlijk wel zo leuk mogelijk te maken en niet te simpel.

Pak de kartonnen doos, mocht je een wordfeud surprise makenvierkante doos hebben dan maak je een speelbord als wordfeud surprise, heb je meet een rechthoekige doos dan kan je de wordfeud app maken als surprise.

Maak de gehele doos zwart, dit kan je doen met verf of met papier. Mocht je de wordfeud app maken zorg er dan voor dat je twee verschillende soorten zwart gebruikt. Één voor de randen van de telefoon of tablet en één lichtere zwart voor de app. Anders valt de telefoon weg in de app en valt het niet meer op dat je een hele telefoon erbij hebt gemaakt.

Mocht je de telefoon maken vergeet dan niet de telefoon knopjes en merknaam te verwerken, ook kan je bovenin de menubalk maken. Bij een bordspel wordfeud susprise maak je een witte omlijsting aan de buitenkant.

wordfeud surprise makenTeken bij beide surprises lijnen op het bord, deze zijn zwart. Teken vervolgens de gekleurde hokjes erin en maak met karton kleine vierkantjes die op het Wordfeud surprise bord passen, deze maak je wit en geef je een letter met een cijfer. Plak deze op het bord en maak er de leukste woorden van.

Je kan de woorden bijvoorbeeld maken in een sinterklaas thema of juist dingen neerzetten die relatief zijn voor de persoon op jouw lootje.

Plaats een reactie