Overzicht » Winkel surprise maken

Winkel surprise maken

winkel surprise maken 83) Winkel surprise: Een winkel als surprise is leuk voor de ultieme shopper! Heb jij iemand op je lootje die echt de ultimate shopper is? Maak dan zijn/haar favoriete winkelketen na.

 

  • Benodigdheden: kartonnen dozen, papier, verf, karton, huishoudfolie
  • Tools: lijm, kwasten, schaar
  • Verstopplek: Binnen in de winkel

Handleiding winkel surprise

Aan de slag: Het maken van een winkel surprise is vrij simpel om uit te werken, je kan voordat je begint op Google zoeken naar een aantal vestigingen van de winkel, deze kan je namaken maar je kan ook zelf een vestiging verzinnen door bijvoorbeeld een knal roze action te maken als winkel surprise voor iemand die houdt van roze en van de action of maak een Adidas winkel in de vorm van een schoen.

Voor deze uitleg gaan we ervan uit dat je een standaard grotere winkel surprise maakt, deze zijn vaak vierkant qua formaat, hiervoor heb je dus een vierkante winkel surprise makenkartonnen doos nodig en een plat stuk karton als ondergrond.

Begin met het groen verven van een stuk karton die jij gaat gebruiken voor jouw winkel, dit dient als ondergrond dus je kan i.p.v. groen ook een parkeerterrein maken of beide. Leef je dus lekker uit met het terrein om de winkel surprise.

Bekleed de kartonnen doos met de kleuren van de gekozen winkel, teken een ingang en knip deze deels uit zodat je echte deurtjes hebt in je winkel surprise. Heb je winkel surprise maken gekozen voor een kledingwinkel? Maak dan met huishoudfolie ramen en een leuke etalage voor jouw winkel surprise. De paspoppen kan je tekenen op papier en achter het raam van jouw winkel surprise plakken.

Zodra de winkel af is plaats je het cadeau in winkel surprise. Lijm zodra je tevreden bent de winkel vast aan de door jou gemaakte ondergrond en je winkel surprise is helemaal klaar!

Plaats een reactie