Overzicht » Weegschaal surprise maken

Weegschaal surprise maken

weegschaal surprise maken#57 Weegschaal surprise maken:Zoals op de hoofdpagina aangegeven kan je een weegschaal surprise niet zomaar voor iedereen maken, dit kan namelijk best beledigend overkomen. Maak een weegschaal surprise daarom alleen voor iemand die bijvoorbeeld druk bezig is met zijn/haar dieet of recent veel is afgevallen. Als iemand een weegschaal op zijn/haar lijstje heeft staan is het natuurlijk een uitstekend idee om deze surprise te maken.

 

  • Benodigdheden: kartonnen doos, papier, verf of gekleurd papier
  • Tools: schaar, verfkwasten, pennen of stiften
  • Verstopplek: binnenin de weegschaal

Handleiding weegschaal surprise

Aan de slag: Zoek op google goed naar wat voor soort weegschaal surprise jij wilt maken, weegschalen hebben soms een standaard uiterlijk maar zo zijn er ook hele originele en leuke weegschalen die je kan komen, denk bijvoorbeeld aan een hello kitty of mickey mouse weegschaal.

Pak een kartonnen doos die overeenkomt met de weegschaal die jij wilt maken, voor het voorbeeld gaan we ervanuit dat jij een vierkante weegschaal gaat maken, hiervoor heb je dus ook een vierkante doos nodig.

Het mooiste is als je jouw weegschaal zo dun mogelijk kan maken, maar indien je een groter cadeau hebt dan is een wat dikkere weegschaal natuurlijk niet een hele erge ramp.

Knip uit papier een rondweegschaal surprise makene plaat, knip uit rood papier een grote wijzer, mocht je geen roodpapier hebben dan kan je de wijzer later zelf nog rood verven of inkleuren. Plak de ronde plaat bovenin in het midden van de weegschaal surprise. Nu kan jij duidelijk een indeling maken van hoe je jouw weegschaal verder gaat inkleuren.

Maak bijvoorbeeld een grijze lijn om te plaat heen naar beneden zodat je een duidelijk voetenvlak hebt aan beide kanten. Deze vlakken kan je zwart verven en met wit kan je er weegschaal surprise makenvervolgens voetjes op tekenen.

Vergeet niet de zijkanten van de doos ook in de kleuren, dit kan je met dezelfde kleur grijs doen die jij in het midden van jouw weegschaal surprise gebruikt hebt. Teken vervolgens met stift of pen cijfers op de weegschaap en plak je wijzer erop. Dit kan je doen naar het  nieuwe gewicht van de persoon van jouw lootje of gewoon op 0 kg.

Plaats een reactie