Overzicht » WC / Drol surprise maken

WC / Drol surprise maken

7)  WC – drol surprise maken: dit is 07 wc drol - 1natuurlijk wel een heel raar en een vies idee, maar je kan je vast wel iemand voorstellen waarvoor je een wc gerelateerde surprise kan maken. Kan je dat niet? Denk dan even goed na en je kan je vast wel iemand bedenken die vaak erg lang op de wc zit of iemand die alle “poep&plas” grapjes nog om te brullen vindt. Voor zo iemand kan jij prima een wc surprise maken, een drol surprise!

  • Benodigdheden: ontbijtkoek, water, goedkope kom of komvormig karton, 07 wc drol - 2
    karton
  • Tools: kom, folie
  • Verstopplek: onder het folie in de kom

Aan de slag: haal in de supermarkt een pak ontbijtkoek, mocht je er zelf nog van willen eten kan je een duurder merk halen maar voor alleen de surprise is het goedkoopste huismerk prima om te gebruiken.

Pak een kom en voeg twee plakjes ontbijtkoek toe (sommige zijn al voorgesneden) voeg wat water toe en begin te kneden, afhankelijk van hoe groot jij jouw drol surprise wil maken voeg je meer plakjes ontbijtkoek en water toe, tijdens het kneden kan je de drol in elke vorm die jij maar wilt maken, laat je fantasie dus de vrije loop of kies juist voor het type hoopje poep surprise idee.

Omdat een drolletje alleen niet een hele surprise maakt kan je besluiten om een komvormig stuk karton te pakken, omdat dit vaak erg moeilijk te vinden is kan je er ook voor kiezen om een kom te kopen, deze heb je vaak ook in weggooi variant en zijn dus een stuk goedkoper. Verf de kom in een licht grijze kleur of wit (de kleur waarin jij een wc herkenbaar vindt) op deze manier wordt de kom een beetje de wc, je kan met een recht stuk karton, dat van bijvoorbeeld ontbijtgranen de achterkant van de wc maken. Verf deze in dezelfde kleur.

07 wc drol - 3Leg het cadeau in de kom en bedek de kom met doorzichtige folie, mocht je het viezer willen maken kan je ook besluiten om alleen het cadeau hiermee te bedekken. Leg vervolgens de drol erop en je wc, met inhoud is klaar! (maak de drol pas een dag van tevoren of op dezelfde dag, het is namelijk niet iets wat je erg lang kan bewaren)

3 gedachten over “WC / Drol surprise maken”

  1. maar komen er ook geen spullen van onder de 7 euro want ik moet een cadeau kopen van 0,50cent en weet je waar ik dat kan kopen ik niet mijn juf zij euroland action en nog winkels in de stad

    Beantwoorden

Plaats een reactie