Overzicht » Voetbalveld surprise maken

Voetbalveld surprise maken

voetbalveld surprise maken#74 Voetbalveld surprise maken: Een echte voetval fan wil natuurlijk niets liever dan een voetbal surprise! En om niet met een standaard voetbal surprise aan te komen kan je ook een voetbalveld surprise geven!

  • Benodigdheden: kartonnen doos, karton, grastapijt of verf, gekleurd papier, rietjes, oude verpakkingen
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: onder het veld

Handleiding

Aan de slag: Een voetbalveld surprise maken is net zo makkelijk als een voetbal surprise alleen ziet het er uit als meer werk, terwijl het maken ervan juist hartstikke leuk is.voetbalveld surprise maken

Pak je kartonnen doos, en maak hem aan de bovenkant open. Maak nu iets lager met stukjes karton hoekjes in de hoeken, hierop kan jij zo jouw voetbalveld surprise leggen. Zodat hij ligt onder de rand van de doos zelf, op deze manier ontstaat er een soort tribune aan de zijkant.

Knip uit een ander stuk karton een vloerbodem die precies past in de kartonnen doos, deze bedek je met het door jouw gekochte grastapijt (action) daar kost een heel tapijt nog geen €4, spendeer je liever geen geld aan jouw voetbalveld surprise? Gebruik dan groen gekleurd papier of verf als gras. Teken/verf nu de witte lijnen op het veld bij het doel en in het midden van jouw voetbalveld surprise. Om de surprise ook echt een speelveld te maken kan je bij de twee doelen een gat knippen zodat er echt een doelpunt gemaakt kan worden.

Terwijl het veld droogt pak je de kartonnen doos, deze verf of beplak je in één kleur zodat de doos er aantrekkelijk uitziet. Je kan er ook een soort arena van maken maar je kan de doos van je voetbalveld surprise ook gewoon zwart verven.

voetbalveld surprise maken Pak nu je oude verpakkingen en knip logo’s uit de aan de zijrand passen van jouw voetbalveld surprise, deze kan je alvast opplakken, zodra je alle reclames aan de zijkant hebt geplakt van jouw voetbalveld surprise en je cadeaus onderin hebt gelegd pak je jouw voetbalveld en plaats je deze voorzichtig op de door jou gemaakte hoekjes in de doos.

Je voetbalveld surprise is in principe nu klaar. Je kan hem nog verder aankleden door met rietjes doeltjes te maken en door poppetjes te maken uit het gekleurde papier en deze zoals een soort kijkdoos op het veld te zetten. En voeg met een propje een bal toe!

12 gedachten over “Voetbalveld surprise maken”

  1. Oh ja als jullie ook een pinguïn willen maken voor een meisje ga dan naar youtube en type in jill pinata pinguïn maak er dan gewoon een suprise van plak de cadeautjes onderaan het is een hele leuke suprise je kan hem daarna nog versieren ps je hebt een ballon nodig en behanglijm van papier mache en nog kreppapier voor het lichaam wit en zwart het is echt heel leuk probeert het ook eens echt doen he

    Beantwoorden
  2. Mijn zusje heeft wel die voetbalveld gemaakt hij is echt leuk geworden ze had een jongen en ik niet gelukkig want ik vind het lastiger om een suprise voor een jongen te maken ??

    Beantwoorden

Plaats een reactie