Voetbal surprise maken

By   september 28, 2014

voetbal surprise maken 34) Voetbal surprise maken: er zijn veel mannen en vrouwen die dol zijn op voetballen of dol zijn op voetbal kijken op tv, maak voor hun een voetbal surprise.

 

 

 • Benodigdheden: ballon ofbounceballon, kranten, verf
 • Tools: schaar, behanglijm, verfkwasten, tape
 • Verstopplek: binnenin de voetbal surprise

 Aan de slagvoetbal surprise maken

Afhankelijk van de grote van je ballon en je cadeau kan je vast je cadeau stoppen in de ballon of je kan je voetbal surprise voor het verven nog doormidden knippen.

Blaas de ballon op en knoop hem dicht, bedek de ballon vervolgens met papier-maché (stroken krant en behanglijm) wanneer je hebt gekozen voor een bounceballon heeft deze al een mooi rond voetbal surprise vorm, een ballon moet je wellicht nog wat omvormen tot het mooi rond is. dit kan je doen d.m.v. extra lagen of door karton in het papier-maché te verwerken.

Zodra jouw voetbal surprise het figuur heeft waar jij tevreden mee bent laat je de voetbal drogen, terwijl je hierop wacht kan je op internet een aantal voetballen opzoeken die je na wilt maken. Zo voetbal surprise makenheeft elk EK en WK vaak een ander soort bal die er anders uitziet.

Als je iemand hebt die alles weet van voetbal kan dan je de voetbal namaken van het kampioenschap in 1988. Of maak de voetbal na van het WK 2014.

Zodra jouw voetbal surprise helemaal droog is en je cadeau er nog voetbal surprise makenniet inziet dan kan je nu de voetbal voorzichtig doormidden knippen, stop je cadeau erin en tape de voetbal surprise weer dicht.

Pak nu je verfkwasten en je verf in de kleuren die jij wilt hebben, vaak heeft een bal veel wit, maak dan bijvoorbeeld eerst de hele bal wit en teken voorzichtig met potlood of stift of een dunne kwast de lijnen van waar een andere kleur gaat komen (bijv hoekjes of die soepele lijnen van de WK bal)

Voetbal surprise maken
4.1 (82.03%) 69 votes

13 Comments on “Voetbal surprise maken

 1. Dave

  Het kan wel in groep 5 met surprise gedaan en gelukt (kan er ook kranten snipselsmin doen

 2. romy

  dat is leuk ik ga het ook met mij surprise doen en ik hoop dat het lukt(eigenlijk is het makkelijk)xxx

 3. suaad

  je moet ge woon een bal knippen en erom heenn in pak papier en dat in het midden laaten slaan

 4. kuiper

  Bedankt maar kan het niet makkelijker door bijvoorbeeld: een kapotte bal door de midden te knippen en dan de cadeau’s erin te stoppen en dan dicht maken met tape en dan verven of inakpapier erom heendoen van sinterkaas!!!!

  1. jesjes

   nee dat kan niet want de ballon is kappot en bij deze blaas je eerst de ballon op tot die rond is dus is niet zo een goed idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *