Overzicht » Vliegtuig surprise maken

Vliegtuig surprise maken

vliegtuig surprise maken#50 Vliegtuig surprise maken: Een vliegtuig surprise is leuk voor meerdere soort situaties. Denk hierbij aan iemand die graag reist of iemand die graag vliegtuigen spot op schiphol. Zo zijn er ook mensen die bijvoorbeeld alleen dol zijn op straaljagers of helicopters.

 

  • Benodigdheden: kippengaas, kranten, verf
  • Tools: schaar, verfkwasten, behanglijm
  • Verstop plek: in de passagiersruimte van het vliegtuig

Handleiding vliegtuig surprise

Aan de slag: maak met kippengaas eerst het romp van de vliegtuig surprise. De romp is een soort koker vorm maak deze met kippengaas na mocht dit niet mooi lukken dan kan je een keukenrol gebruiken om je te ondersteunen tijdens het maken van de vorm. Afhankelijk van je cadeau maak je de romp groot of klein stop je cadeau hier alvast in en begin met het maken van de cockpit van je vliegtuig surprise.

Hierna maak je met kippengaas een staart voor het vliegtuig en en maak je twee gelijke vleugels voor aan de zijkant van het vliegtuig.vliegtuig surprise maken

Zodra je geheel tevreden bent met het kippengaas model van het vliegtuig knip je jouw kranten in stroken en maak je behanglijm klaar. Bedek vervolgens het geheel in een aantal lagen totdat jij tevreden bent met de dikte en je geen kippengaas meer kan zien.

Laat het papier-maché drogen en verf jouw vliegtuig surprise in jouw gewenste kleur. Zo kan je jouw vliegtuig maken zoals een KLM vliegtuig of juist groen in stoere legerkleuren.

Vergeet niet om ramen te schilderen op de zijkant van jouw vliegtuig, op vliegtuig surprise makeninternet kan je goede voorbeelden vinden van soorten vliegtuigen en op basis daarvan kan je die van jou zo goed mogelijk namaken.

Om het vliegtuig nog iets persoonlijker te maken kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld achter de raampjes vrienden of artiesten te plakken die de persoon op jouw lootje kent of fan van is. Plak hem/haar zelf er dan ook bij; bijvoorbeeld in de cockpit!

2 gedachten over “Vliegtuig surprise maken”

Plaats een reactie