Overzicht » Videoband surprise maken

Videoband surprise maken

 24 videoband - 1 24) Videoband / Cassettebandje: heb je iemand op je lootje die niet erg meegaat met de tijd? Of nog altijd zeurt over dat de videobanden en cassettebandjes van vroeger zoveel handiger en beter waren, of luistert en/of kijkt de persoon op jou lootje nog vaak naar dingen op een videoband of een cassettebandje maak dan een cassette of videoband surprise.

  • Benodigdheden: kartonnen doos, huishoudfolie, 24 videoband - 2zwart papier en/of verf
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: binnen de videoband surprise

Aan de slag

Mocht je cadeau niet al te groot zijn dan heb je vaak genoeg aan een ontbijtgranen doos, deze komt redelijk overeen met het formaat van een videoband surprise. Zoek om de surprise zo nauwkeurig mogelijk te maken een foto erbij van een videoband op google. Op deze manier wordt jou videoband surprise mooi herkenbaar.

Zo kan je zien op foto’s dat een videoband surprise aan beide kanten gaten nodig hebben in een halve pil-vorm, teken op jou kartonnen doos een pil vorm uit en maak er een middenstuk tussen, knip nu aan beide kanten de uiteindes uit de doos zodat je nu twee gaten hebt.

24 videoband - 3Verf of beplak nu de doos zwart, mocht je cadeau niet door de gaten passen dan bedek je deze met folie en stop je deze alvast in de doos (dan kan er geen verf of lijm lekken op je inpakpapier). Je videosurprise begint als het goed is nu al redelijk vorm te krijgen. Pak huishoudfolie en plak deze over de gaten zodra de videoband surprise droog is.

Pak nog wat wit papier en voeg deze tussen de twee gaten, maak ook een witte strook om te plakken op de voorkant van de videoband surprise.

Indien je een stapje verder wilt gaan kan je lege plakband rolletjes gebruiken als opvulling achter de gaten zodat het lijkt alsof je echt de videoband kan vullen met een opname tape.

Plaats een reactie