Overzicht » Ufo surprise maken

Ufo surprise maken

UFO surprise maken #52 Ufo surprise maken: een ufo surprise is een leuk algemene surprise die je aan bijna iedereen kan geven. Weet jij niet wat je moet maken voor jouw lootje of is de persoon op jouw lootje juist een ontzettende fan van ufos en alles wat buitenaards is? Maak dan een UFO surprise.

  • Benodigdheden: ballon, kranten, verf, karton
  • Tools: verfkwasten, lijm, behanglijm
  • Verstopplek: binnenin de koepel

Handleiding UFO Alien surprise

Aan de slag: Om jouw UFO surprise zo echt mogelijk te maken beginnen we met een ballon, blaas deze op naar het formaat waarop jij jouw UFO surprise wilt maken en bedek hem vervolgens met papier-maché en laat de ballon vervolgens drogen.

Terwijl je wacht tot jouw ballon droog is pak je jouw stukken karton erbij (of een doos die je aan stukken knipt). Teken twee gelijke cirkels uit het karton die de ringen worden van de UFO surprise. Om deze aan jouw ufo te bevestigen is het de bedoeling dat je in het midden van deze cirkels een gat UFO surprise makenknipt (donutvorm), deze gaten moeten net groot genoeg zijn dat de cirkel iets boven het midden van de ballon blijft steken (dus de twee cirkels komen niet tegen elkaar aan!). Één aan de onderkant en één aan de bovenkant, het mooiste is als de twee cirkels alleen aan de buitenrand tegen elkaar aanzitten en ze dus zoals een echte UFO schuin aflopen.

Nadat je het cadeau binnenin de ballon hebt gestopt plak je de ballon weer aan elkaar vast en lijm je de stukken karton vast aan de ballon en aan de uiteindes aan elkaar. Als je dit hebt gedaan kan je beginnen met het aankleden van jouw UFO surprise. Probeer hem zo futuristisch mogelijk te maken. Dit kan je doen door de UFO surprise bijvoorbeeld zilver te verven en allerlei felle UFO surprise maken kleuren als decoratie toe te voegen. Plak er bijvoorbeeld allerlei flessendopjes op in fel rood of blauw of koop in een knutselwinkel nep diamantjes in allerlei kleuren die je aan de rand bevestigd.

Door stukjes touw zilver te verven zou je zelfs een soort bedrading kunnen toevoegen die aan de onderkant zit, kortom; leef je uit!

Plaats een reactie