Overzicht » Tv surprise maken

Tv surprise maken

04 tv kijken - 14)  Onderwerp TV kijken: Er wordt tegenwoordig steeds meer naar de tv gekeken, vooral met de nodige zenders zoals TLC en Eredivisie zitten zowel man als vrouw soms uren aan de tv gekluisterd omdat ze geen van hun favoriete programma’s en/of wedstrijden willen missen. Het namaken van een tv surprise is hierdoor een super leuk idee.

 • Benodigdheden: huishoudfolie, plattere 04 tv kijken - 2doos of stuk langwerpig karton, verf
 • Tools: zwarte ducttape, schaar, printer, kleurpotloden/verfkwasten
 • Verstopplek: In of achter het tv scherm

Aan de slag: we maken een LCD tv surprise, gebruik een plat stuk karton  of een dunne rechthoek doos, dit wordt het scherm. Je kan ervoor kiezen om het cadeautje achterop het scherm te plakken indien je geen doos hebt, mocht je wel een doos hebben dan kan je jouw cadeautje daarin verstoppen.

Voor de mensen met de doos tape hem goed dicht met zwarte tape, de tape dient tevens ook als rand opvulling van het tv scherm, door de doos stevig dicht te tapen wordt het voor jou persoon moeilijk om bij het cadeautje te komen, zo komt de lcd tv surprise leuk naar voren.

Verf het karton op het deel van het scherm wit, hierdoor valt de kleur van het karton weg en heb je een leeg gebied om mee te werken.

Achterhaal wat momenteel het favoriete programma is van de persoon die jij hebt, mocht je dit niet weten kan je ook gewoon het logo van een tv zender naverven (of uitprinten en erop plakken). Denk bijvoorbeeld bij iemand die houdt van voetbal aan grote letters Eredivisie of een meisje die giga fan is van een 04 tv kijken - 3 bepaalde artiest aan MTV.

Zodra je klaar bent met het scherm pak je de rol folie, deze span je over het gemaakte scherm en plak je vast aan de randen (dit kan desnoods met een extra laag tape of met doorzichtige plakband). Door de doorzichtige folie te gebruiken maak je meer het glimmende effect van een scherm na.

5 gedachten over “Tv surprise maken”

 1. ik weet het niet hoor kun je het niet met andere spullen maken? stel dat je het niet hebt en je koopt de spullen en dan kijk je toevallig naar een andere site waar staat dat het makkelijker is met minder spullen

  Beantwoorden
 2. nou het kan beter want het hoeft niet zo moeilijk pak een schoenendoos maak hem zwart met papier plak er een testbeeld op en klaar! kijkt diegene bijvoorbeeld voetbal,dan kan je een a4 tje uitprinten

  Beantwoorden
 3. Héél leuk idee want ja ik heb een leuk meisje met de surprise en die houdt erg van voetbal dus dan denk ik dat ze ook voetbal op de tv kijkt.
  Bedankt voor de tip thanks.

  Beantwoorden

Plaats een reactie