Overzicht » Tamagotchi surprise maken

Tamagotchi surprise maken

tamagotchi surprise maken #86 Tamagotchi surprise: Tamagotchi heeft in 2014 weer een hele comeback gemaakt en heeft weer een grote groep aanhangers die dolgelukkig wordt van dit virtuele beestje. Heb jij iemand op je lootje die jaren terug al een tamagotchi had een dolgelukkig is met deze comeback? Of heb je iemand die voor het eerst in 2014 een nieuwe tamagotchi aanschafte en er dolgelukkig mee is en de hele dag ermee rondloopt? Maak dan een leuke tamagotchi surprise voor jouw persoon!

  • Benodigdheden: ballon,kranten, verf, eventueel karton,stof en/of papier
  • Tools: behanglijm, schaar
  • Verstopplek: in de tamagotchi

Handleiding Tamagotch surprise

Aan de slag: Je kan het maken van een Tamagotchisurprise zo makkelijk of moeilijk maken zoals jij wilt gezien er verschillende soorten Tamagotchi surprises zijn (zie bijgevoegde afbeelding of bekijk ze op google).

Wil je er liever snel vanaf zijn of heb je weinig tijd of ben je niet super creatief besluit dan om bijvoorbeeld Baby-tchi of marutchi te maken alsTamagotchi surprise (Zoek op internet naar betere afbeeldingen van Baby-tchi of marutchi).

Om één van deze te maken hoef je alleen een ballon te pakken, deze op te blazen en vervolgens met papier-maché te bedekken. Laat hem drogen en verf de ballon achteraf in de correcte kleur. Zodra de verf droog is plak je de oogjes en een blij tamagotchi surprise makenmondje erop. Vergeet niet om bij Marutchi ook roze blozende wangetjes te maken. Je Tamagotchi surprise is dan nu al klaar.

Wil je jouw Tamagotchi surprise toch iets moeilijker maken besluit dan om een ander “verder ontwikkeld” karakter te maken, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om Kuchipatchi te maken als Tamagotchi surprise, hier heb je de eerste stappen van de vorige twee nodig, je pakt een balloon en papier-maché.

Maak met stroken karton op elkaar een lichte verdikking om het gezicht van je Tamagotchi surprise en bedek deze ook met papier-maché, dit worden zijn lippen. Door karton in het papier-maché te verwerken kan je een iets rechte vorm makenvan jouw Tamagotchi surprise, gebruik wel genoeg tamagotchi surprise makenlagen krant om hem stevig te houden. Laat hem drogen en verf hem vervolgens groen, teken de oogjes en de lichtgroene bloos wangetjes.

Voor het maken van Nyrotchi kan je met karton en papier mache de mond op de ballon bevestigen, zijn staart kan je maken met een stuk dichtgenaaid stof gevuld met kranten of ook met karton en een dikke laag kranten.

Plaats een reactie