Surprise sinterklaas 76-100

 

surprise idee bierblikje76) Bierblikje surprise makenJe kunt een bierblikje maken van karton. Knip uit karton 2 rondjes die even groot zijn. Dit is de bodem en de bovenkant van je blikje. Plak de rondjes aan de zijkant van een stuk dun karton vast. Rol vervolgens het karton op rond de rondjes. Op deze manier heb je eenvoudig een blikje gemaakt. Nu nog even op internet wat voorbeelden uitprinten en opplakken.

surprise idee77) Chocoladeletter surprise: Maak met karton een chocoladeletter. Weet je niets te bedenken dan kun je de eerste letter van de naam maken. Met karton, lijm en bruine verf maak je in een handomdraai een chocoladeletter.

Teken op een vel karton de letter. Knip hem uit en trek hem nog eens over zodat je 2 dezelfde krijgt. Je hebt nu de boven- en onderkant van de letter. Knip een smalle strook karton en plak deze aan de zijkant van de onderkant van de letter. Stop je cadeau er in en plak dan de bovenkant er op vast.

surprise maken bril78) Bril surprise maken: Ben je door je ideeën heen? Niets dat past of te moeilijk om te maken? Heeft diegene toevallig een bril? Uitstekend! Maak in dat geval een bril. Met karton of papier maché kun je eenvoudig een bril maken welke je daarna in elke kleur kunt verven. Je cadeau kun je verstoppen in een anonieme doos welke je bijvoorbeeld zwart maakt. Bovenop deze doos maak je de bril vast.

surprise tip79) Bowlingbal surprise tip: Snel en eenvoudig een surprise maken? Maak dan een bowlingbal. Maak hem van papier maché. Je blaast een ballon op en beplakt hem met stukjes krant die van te voren nat gemaakt zijn met behangplaksel. Als het geheel is opgedroogd dan kun je hem zwart verven of een andere kleur. Vergeet er niet 3 gaten op de schilderen. (hoe meer stukjes krant je over elkaar heen plakt, hoe sterker hij wordt. achteraf kun je de ballon dan ook lek prikken).


surprise boot 80) Boot (Trireem)Een leuke boot surprise heb je zo gemaakt met kippengaas en papier-maché. Maak deze surprise voor iemand die dol is op de Griekse oudheid of vaak online spellen speelt waar deze boot surprise in voorkomt. Deze uitleg is ook te gebruiken voor een pakjesboot surprise.


starbucks koffie81) Koffie: Veel mensen zijn dol op koffie en een koffie surprise is dus geschikt voor hen. Een koffie surprise is zo gemaakt met een lege fles en wat karton. gebruik papier-maché om de koffiebeker extra stevig te maken en verf de beker erna om tot een Starbucks beker of zoals de beker die hij/zij altijd meeneemt onderweg.

Weet je wat hij/zij drinkt? Dan is het al helemaal ideaal omdat je met allerlei methodes de binnenkant van de koffie beker na kan bootsen tot wat zijn/haar favoriete drankje is.


kip nest surprise82) Kip op het nestveel mensen zijn dol op koffie en een koffie surprise is dus geschikt voor hen. Een koffie surprise is zo gemaakt met een lege fles en wat karton. gebruik papier-maché om de koffiebeker extra stevig te maken en verf de beker erna om tot een Starbucks beker of zoals de beker die hij/zij altijd meeneemt onderweg.

Weet je wat hij/zij drinkt? Dan is het al helemaal ideaal omdat je met allerlei methodes de binnenkant van de koffie beker na kan bootsen tot wat zijn/haar favoriete drankje is.


primark surprise83) Winkelketenwinkelen doen we allemaal wel eens, in de stad of online maar sommige mensen nemen winkelen toch net iets serieuzer dan andere. Voor mensen die elke week naar die ene winkel gaan kan je een winkel surprise maken. Dit is simpel te maken met wat karton en wat verf. Maak met gekleurd papier de persoon op jouw lootje na voor de winkel surprise met handen vol tassen en je surprise is helemaal af.


loom bandjes surprise84) Loom surprise bandjes: Loom bandjes zijn super leuk en een echte rage, iedereen wil deze leuke bandjes in alle kleuren. Een loom surprise is niet moeilijk om te maken. Wat je nodig hebt zijn stukken karton waarvan je een soort donut maakt, dit is de basis van het loombandje. Je kan de loom surprise vervolgens  inkleuren met verf of stiften maar je kan ook met stukken papier de loom surprise bedekken om een echte realistisch loom band te maken die iedereen direct weet te herkennen.


skippybal surpsie85) Skippybal surprise: Dankzij Frans is de skippybal weer even helemaal terug dit jaar en in diverse winkels waren ze zelfs helemaal uitverkocht. Heb jij iemand op je lootje die fan is van Frans? Perfect!! Maak dan een skippybal surprise! Een skippybal is makkelijk te maken met een ballon en papier-maché. Je kan ook een grote ballon kopen en je cadeau er meteen instoppen. Hoe groter de ballon hoe leuker de skippybal! Zeg dan wel van te voren dat ze er niet echt op kunnen zitten.


tamagotchi surprise86) Tamagotchi surpriseTamagotchi is weer helemaal terug en een tamagotchi surprise is dus leuk om te maken. Om een tamagotchi te maken heb je niet veel materiaal nodig, door zelf een personage te kiezen kan je zelf bepalen hoeveel werk je erin moet steken voor je tamagotchi surprise af is. zo hoef je voor één alleen een ballon op te blazen en te bedekken met papier-maché. Verf hem en plak er ogen op en je bent klaar. Met karton en een ballon kan je de meeste andere personages maken.


furby surprise87) Furby Surprise: Furby is back en weer helemaal hot en natuurlijk weer super schattig. Heb jij iemand die graag een Furby wilt? Of deze al in bezit heeft en er non-stop mee speelt? Maak dan een Furby surprise. Om een Furby surprise te maken heb een ballon nodig, wat kranten en karton. Blaas de ballon op, knip met karton oren, voeten en een staart uit en plak ze aan de ballon vast. Gebruik papier-maché om alles te bedekken en dan hoef je alleen nog maar je surprise in te kleuren.


facebook surprise88) Facebook Surprise: Iemand op je lootje die regelmatig ongezellig is en voortdurend op facebook zit? Moet je hem/haar eerst een IM sturen op facebook voordat je aandacht krijgt? Dan is een facebook surprise een ideale surprise om te maken! Maak de telefoon na met de facebookapp open, hiervoor heb je een kartonnen doos nodig, een stuk papier en wat stiften of verf. Het is snel gemaakt maar super leuk.


netflix surprise89) Netflix surprise:Dit jaar is het aantal Netflix verslaafde flink gestegen. Steeds meer mensen namen een netflixabonnement en kunnen nu een Netflix surprise verwachten. Deze netflix surprise is makkelijk gemaakt. Maak met een kartonnen doos een televisie, tablet of telefoon na en beplak het scherm met het netflix menu. Je surprise kan je zo inrichten dat alleen zijn/haar favoriete films en series op het start scherm staan.


sushi surprise90) Sushi surprise:Sushi is heerlijk en steeds meer mensen gaan uit eten om lekker te genieten van wat Sushi. Maar voor de echte sushi verslaafde een Sushi surprise. Je kan een sushi surprise rol maken door een ronde doos te gebruiken of dit te maken van karton. gebruik stof of watjes om de rijst na te maken en maak met crêpepapier het zeewier om de doos. De vis binnenin je sushi surprise kan je maken met wat karton en verf.


Cheesecake surprise91) Cheesecake surprise: De cheesecake wordt steeds populairder dus maak voor de echte fan een cheesecake surprise. Deze cheesecake surprise kan je snel maken door gebruik te maken van een ronde doos als basis. Deze hoef je vervolgens alleen nog te verven. Om een koekbodem te maken kan je zand vast lijmen aan de onderkant van de cheesecake surprise. Kleed vervolgens de cheesecake verder aan met bijvoorbeeld decoratie aardbeien van de Xenos.


American candy surprise92) American Candy Surprise: Maakvoor de echtesnoepereen American Candy surprise. Voor deze American Candy surprise heb je een kartonnen doos nodig op formaat van een cornflakes doos. Deze vul je met confetti dat het snoep in de doos voorstelt, als je een groter cadeau hebt kies je een grotere doos. Tape de doos goed dicht en verf de doos vervolgens in de kleuren van de verpakking. Je kan ook de verpakking uitprinten en op de doos plakken.


Minecraft surprise93) Minecraft surprise: Minecraft is leuk! En wellicht dat de person op jou lootje het hiermee eens is. maak een Minecraft surprise voor de echte verslaafde. Een Minecraft surprise is niet moeilijk want alles is in het spel vierkant, een vierkante doos is dus al genoeg voor een hoofd voor een Minecraft personage. Door meer rechte dozen toe te voegen en te verven kan je een heel poppetje maken waar je genoeg verstop ruimte in hebt.


Lego surprise94) Lego the movie surprise: Lego the Movie is gigantisch grappig en leuk! Maak een lego the movie surprise voor wie een echte lego fan is of voor wie jij misschien een Lego setje hebt gekocht als cadeau. Kies één van de karakters van de film uit en maak deze na. Voor een Unikitty surprise heb je papier-maché en karton nodig. Knip het figuur twee keer uit en knip stroken om beide kanten aan elkaar te verbinden. Papier-maché erover voor stevigheid en verven maar!


Spongebob surprise95) SpongeBob surprise 3D movie: De come-back van Spongebob Squarepants is officieel. Dus maak een Spongebob surprise voor de persoon die niet kan wachten om de 3D movie thuis te bemachtigen. Een Spongebob surprise is makkelijk om te maken. Je hebt nodig een doos, wc rollen, gekleurd papier en wat verf. Stop je cadeau in de doos en verf de doos geel. Verf erna de ogen erop en knip uit papier een neus. Wc rollen worden de armen en benen!


Disney Frozen surprise96) Disney Frozen surprise: Een Frozen Surprise is leuk voor de echte Disney fan! Kies één van de karakters uit de film die je na gaat maken. Olaf is makkelijk na te maken als Frozen surprise met een ballon en papier-maché verf hem wit en hij is zo goed als klaar. Voor één van de prinsessen te maken als Frozen surprise begin je ook met de ballon, koop een pruik of maak zelf een pruik met wol en plak deze op de ballon. Met huidskleur verf kan je het gezicht van jouw Frozen surprise de juiste kleur geven.


Primark surprise97) Primark surprise:Een Primark surprise is de laatste tijd DE perfecte surprise voor veel vrouwen en mannen. Is jouw cadeau toevallig een primark cadeaubon? Maak dan een bijpassende Primark surprise. Een makkelijke surprise om te maken is een Primark tas, pak een broodzak en maak met papier hendels aan de zak. Verf vervolgens het Primark logo op de zak. Stop je cadeau in de tas en vul hem verder met confetti.


Sims4 surprise98) Sims Surprise:De sims 4 is dit jaar op de markt gekomen, en giga veel mensen spelen dit leuke spel, soms wel uren per dag. Een sims surprise kan je maken in diverse soorten. Maak met een kijkdoos een sims kamer na of maak een plumbob. Een plumbob maak je met een stuk karton. Hierop teken je 12 driehoeken uit en twee zeshoeken. Deze plak je aan elkaar vast en dan heb je een plumbob. Verf hem groen, oranje of rood om te stemming aan te geven.


little live pets surprise99) Little Live pets surprise: Little Live Pets is één van de nieuwste speelgoed rages van 2014. Veel zijn absoluut dol op deze speeltjes en vinden ze ontzettend schattig. Om een Little Live Pets surprise te maken ben je wel even bezig maar het is absoluut het werk waard. Wat je nodig hebt zijn kranten, karton, ijzerdraad, papier, behanglijm en tape. Met kranten maak je de vogel en met het karton en papier maak je een mooie kooi. Je kan jouw Little Live Pets surprise verven in welke kleur jij maar wilt.


pokemon surprise100) Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS:Pokémon, wie kent het niet? Staat er op jouw lootje iemand die niet kon wachten tot de nieuwe Pokémon Ruby &Sapphire uitkwam voor de 3DS? Maak dan een Pokémon surprise in dit thema. Je hebt nodig een kartonnen doos, papier en verf. Hiervan kan je gemakkelijk en snel een Pokémon surprise spel hoesje maken. Je moet alleen wel weten welke van de twee van deze spellen je gaat namaken. Of maak een dubbel hoesje met aan de ene kant Ruby en aan de andere kant PokémonSapphire!

 

768 Comments on “Surprise sinterklaas 76-100

 1. hoi

  zoek een plaat je op de computer dan kan je misschien aan je moeder vragen of zij je wilt helpen.

 2. Amy

  Ik heb ideeen nodig voor een jongen/ man. Enige wat we weten is dat hij bij een whiskey proeverij is geweest en een beetje te diep in het glaasje gekeken heeft. Ideeen??
  Alvast bedankt!

 3. Luka

  Ik moet een surprise maken voor mijn kleine broertje van 5 (hij gelooft nog ik ben zogenaamd surprise piet) maar ik weet niet wat.. Eert dacht ik eraan om een dino te maken met een walkie talkie in zijn bek en een andere walkie talkie achterhouden en dan de dino laten praten maar dat is best moeilijk.. Ik weet niet hoe ik een dino surprise moet maken. Als iemand een ander idee heeft of mij tips kan geven.. Ja graag!!

 4. jaa wieeee

  Ik iemand getrokken en het is een meisje en ze houd van voetbal , psv en butenspelen en ze wil een voetbal , pennen

 5. hoeoverleefiksinterklaas

  ik moet een surprise voor iemand maken die houdt van zwemmen verder weet ik niks moet ik dan een zwembad maken ofzo ik vind dat nogal saai

  1. Emma

   Ik heb een keer een zo’n doosje gemaakt, Als je die dan open deed stond er een ballerina.

 6. Geheimpje

  Hoihoi,
  Ik heb een vrouw van in de 50 getrokken die van lezen en koffie houdt. Verder weet ik niks van haar. Heeft iemand een idee wat ik kan maken?
  Bedankt voor het meedenken!

  1. Amy

   Ik heb ooit voor een meisje die van lezen hield een heel groot boek gemaakt van een oud kistje. Met voor en achterkant van een boek en de zijkant met lijntjes als bladzijdes. Er in zaten allemaal snippers met kleine kado’s.

 7. Anno

  Ow help!! Ik heb iemand getrokken maar ik weet niet wat ik moet maken diegene heeft een vriend, en werk bij een eettent.. Help!

  1. Anoniem

   Vraag aan die vriend waar hij van houdt, wat zijn hobby’s zijn etc.
   Een makkelijk idee is om een colablikje te maken (iedere jongen houdt immers van cola). Zoek op diverse sites – of eventueel google afbeeldingen – hoe je die moet maken of hoe mensen die gemaakt hebben.

 8. HELP

  Ik heb een meisje getrokken ik weet niet zeker wat ze wil haar cadeautjes wil ze gummetjes enzo maar wat moet ik als surprise maken!!?? Wat zouden jullie leuk vinden?

  1. Anoniem

   Maak een groot potlood van een lange plastic koker of misschien een kartonnen koker.

 9. iemand

  hee ik heb een meisje met voetbal maar ze heeft al een bal gehad een voetbalveld is ook al gegeven en niemand weet van welke club ze fan is wat kan ik maken help!

  1. Isaa

   vorig jaar had ik ook iemand die van voetbal hield, wel een jongen maarja dat maakt niet zoveel uit, ik had een tafelvoetbal gemaakt.
   gebruik een mandarijnen doos als voetbalveld, en maak daar gras in dus zet er een voetbalveld in. maak gaten aan het eind van de dozen als goals,(dit kan je doen met een mesje PAS OP! Ik had mezelf gesneden en daar heb ik een litteken aan overgehouden!) en niet er netjes aan vast van bijv. mandarijnennetten. pak daarna piepschuim, stokjes, en print tenue’s uit. op het piepschuim plak je de tenue’s, dit schuif je aan het stokje. zet het stokje in de doos en gebruik als handvat lint dat je om de takjes heen wikkelt. Zet het piepschuim nog vast met wat lijm zodat ze niet verplaatsen als je tegen de bal ‘trapt’. De bal kan je maken van bijv. een geschilderde pinp pong bal. Het cadeautje kan je er in leggen, maar je kan ook onder de doos nog een doos doen dat je daar je cadeau in verstopt!

   Hopelijk is dit een leuk idee, en als je iets niet snapt zeg t dan maar 🙂
   Veel succes en veel plezier met je suprise!

 10. anoniem

  he allemaal ik weet nii wat ik moet doen ik heb en lootje getrokken het is geworden …… dat ga ik natuurlijk nii zegen maar ze houdt van lezen en knutselen en buitenspelen dus al iemand een tip heeft zeg het dan in de rea a.u.b

  1. isabelle

   Misschien kan je een leeg boek kopen en op de kaft een meisje maakt die aan het buitenspelen is. Voor een cadeautje kan je de bladzijde uitknippen en dan het erin doen. Voor een gedicht (als je dat nodig hebt) gewoon op een van de bladzijde iets schrijven. Ik hoop dat je iets aan hebt!

 11. Geen naam

  Ik heb een meisje getrokken die van knutselen en van tekenen houd wat moet ik maken?

  1. B.A.

   ja ik heb zo’n beetje hetzelfde, mijn zus doet een kunstopleiding maar ik kan er he le maal niks voor bedenken

  2. Isaa

   Je kan ook een soort knutseldoos maken, met cadeautjes als, glitters schaar, potloden lijm, enz. waar ze mee kan knutselen. en je kan als je geld op is ook dingen uitprinten en dan zegmaar ook neerleggen?

 12. Eva

  Ik heb iemand getrokken en ik wil graag iets van batman maken voor haar want dat vind ze super leuk. Maar wat? Dat weet ik niet!!!

 13. Bente

  Hoi ik heb een meisje getrokken.
  Die houd van lezen en knutselen wat kan ik daar voor maken?

    1. B.A.

     een groot podlood O_O keigoed idee, kei bedankt 😀 😀 😀
     (best simpel bedacht eigenlijk XD dat ik daar zelf niet mee kwam)

  1. jasmijn

   hoi sanne,

   je kan bijv heel leuk een hondenhok maken met daarin een oud kussen en een voerbakje, en bijv erop zetten: Keep out of DANGER.

   of je maakt een enorme voerbak met daarop: Voor de kleine pup. het grappige daarbij is dat de voerbak helemaal niet klein is.

   ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  1. Isaa

   Als je met een speciale bal moet spelen met korfbal, kan je dat misschien doen? maak een bal en stop in de bal je cadeau!

 14. Anonimipje help

  Help ik heb een jongen getrokken hij houdt van voetbal maar hij heeft al een bal en een voetbalveld gekregen dus help

  1. Bente

   Hoi, ik zit zelf ook op atletiek en voetbal.
   Je kan een voetbal maken of met atletiek een atletiek baan namaken op een kartonnen doos. ( een plaatje opzoeken op internet van een atletiek baan) nog heel veel succes

 15. mr. anoniempje

  ik moet een surprise voor iemand die van dansen en van paarden houdt wil iemand alsjeblieft een ideetje sturen ik heb echt geen idee
  als het kan ook snel graag het is bijna zo ver

  groetjes van mr. anoniempje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rekensom *