Surprise sinterklaas 76-100

 

surprise idee bierblikje76) Bierblikje surprise makenJe kunt een bierblikje maken van karton. Knip uit karton 2 rondjes die even groot zijn. Dit is de bodem en de bovenkant van je blikje. Plak de rondjes aan de zijkant van een stuk dun karton vast. Rol vervolgens het karton op rond de rondjes. Op deze manier heb je eenvoudig een blikje gemaakt. Nu nog even op internet wat voorbeelden uitprinten en opplakken.

surprise idee77) Chocoladeletter surprise: Maak met karton een chocoladeletter. Weet je niets te bedenken dan kun je de eerste letter van de naam maken. Met karton, lijm en bruine verf maak je in een handomdraai een chocoladeletter.

Teken op een vel karton de letter. Knip hem uit en trek hem nog eens over zodat je 2 dezelfde krijgt. Je hebt nu de boven- en onderkant van de letter. Knip een smalle strook karton en plak deze aan de zijkant van de onderkant van de letter. Stop je cadeau er in en plak dan de bovenkant er op vast.

surprise maken bril78) Bril surprise maken: Ben je door je ideeën heen? Niets dat past of te moeilijk om te maken? Heeft diegene toevallig een bril? Uitstekend! Maak in dat geval een bril. Met karton of papier maché kun je eenvoudig een bril maken welke je daarna in elke kleur kunt verven. Je cadeau kun je verstoppen in een anonieme doos welke je bijvoorbeeld zwart maakt. Bovenop deze doos maak je de bril vast.

surprise tip79) Bowlingbal surprise tip: Snel en eenvoudig een surprise maken? Maak dan een bowlingbal. Maak hem van papier maché. Je blaast een ballon op en beplakt hem met stukjes krant die van te voren nat gemaakt zijn met behangplaksel. Als het geheel is opgedroogd dan kun je hem zwart verven of een andere kleur. Vergeet er niet 3 gaten op de schilderen. (hoe meer stukjes krant je over elkaar heen plakt, hoe sterker hij wordt. achteraf kun je de ballon dan ook lek prikken).


surprise boot 80) Boot (Trireem)Een leuke boot surprise heb je zo gemaakt met kippengaas en papier-maché. Maak deze surprise voor iemand die dol is op de Griekse oudheid of vaak online spellen speelt waar deze boot surprise in voorkomt. Deze uitleg is ook te gebruiken voor een pakjesboot surprise.


starbucks koffie81) Koffie: Veel mensen zijn dol op koffie en een koffie surprise is dus geschikt voor hen. Een koffie surprise is zo gemaakt met een lege fles en wat karton. gebruik papier-maché om de koffiebeker extra stevig te maken en verf de beker erna om tot een Starbucks beker of zoals de beker die hij/zij altijd meeneemt onderweg.

Weet je wat hij/zij drinkt? Dan is het al helemaal ideaal omdat je met allerlei methodes de binnenkant van de koffie beker na kan bootsen tot wat zijn/haar favoriete drankje is.


kip nest surprise82) Kip op het nestveel mensen zijn dol op koffie en een koffie surprise is dus geschikt voor hen. Een koffie surprise is zo gemaakt met een lege fles en wat karton. gebruik papier-maché om de koffiebeker extra stevig te maken en verf de beker erna om tot een Starbucks beker of zoals de beker die hij/zij altijd meeneemt onderweg.

Weet je wat hij/zij drinkt? Dan is het al helemaal ideaal omdat je met allerlei methodes de binnenkant van de koffie beker na kan bootsen tot wat zijn/haar favoriete drankje is.


primark surprise83) Winkelketenwinkelen doen we allemaal wel eens, in de stad of online maar sommige mensen nemen winkelen toch net iets serieuzer dan andere. Voor mensen die elke week naar die ene winkel gaan kan je een winkel surprise maken. Dit is simpel te maken met wat karton en wat verf. Maak met gekleurd papier de persoon op jouw lootje na voor de winkel surprise met handen vol tassen en je surprise is helemaal af.


loom bandjes surprise84) Loom surprise bandjes: Loom bandjes zijn super leuk en een echte rage, iedereen wil deze leuke bandjes in alle kleuren. Een loom surprise is niet moeilijk om te maken. Wat je nodig hebt zijn stukken karton waarvan je een soort donut maakt, dit is de basis van het loombandje. Je kan de loom surprise vervolgens  inkleuren met verf of stiften maar je kan ook met stukken papier de loom surprise bedekken om een echte realistisch loom band te maken die iedereen direct weet te herkennen.


skippybal surpsie85) Skippybal surprise: Dankzij Frans is de skippybal weer even helemaal terug dit jaar en in diverse winkels waren ze zelfs helemaal uitverkocht. Heb jij iemand op je lootje die fan is van Frans? Perfect!! Maak dan een skippybal surprise! Een skippybal is makkelijk te maken met een ballon en papier-maché. Je kan ook een grote ballon kopen en je cadeau er meteen instoppen. Hoe groter de ballon hoe leuker de skippybal! Zeg dan wel van te voren dat ze er niet echt op kunnen zitten.


tamagotchi surprise86) Tamagotchi surpriseTamagotchi is weer helemaal terug en een tamagotchi surprise is dus leuk om te maken. Om een tamagotchi te maken heb je niet veel materiaal nodig, door zelf een personage te kiezen kan je zelf bepalen hoeveel werk je erin moet steken voor je tamagotchi surprise af is. zo hoef je voor één alleen een ballon op te blazen en te bedekken met papier-maché. Verf hem en plak er ogen op en je bent klaar. Met karton en een ballon kan je de meeste andere personages maken.


furby surprise87) Furby Surprise: Furby is back en weer helemaal hot en natuurlijk weer super schattig. Heb jij iemand die graag een Furby wilt? Of deze al in bezit heeft en er non-stop mee speelt? Maak dan een Furby surprise. Om een Furby surprise te maken heb een ballon nodig, wat kranten en karton. Blaas de ballon op, knip met karton oren, voeten en een staart uit en plak ze aan de ballon vast. Gebruik papier-maché om alles te bedekken en dan hoef je alleen nog maar je surprise in te kleuren.


facebook surprise88) Facebook Surprise: Iemand op je lootje die regelmatig ongezellig is en voortdurend op facebook zit? Moet je hem/haar eerst een IM sturen op facebook voordat je aandacht krijgt? Dan is een facebook surprise een ideale surprise om te maken! Maak de telefoon na met de facebookapp open, hiervoor heb je een kartonnen doos nodig, een stuk papier en wat stiften of verf. Het is snel gemaakt maar super leuk.


netflix surprise89) Netflix surprise:Dit jaar is het aantal Netflix verslaafde flink gestegen. Steeds meer mensen namen een netflixabonnement en kunnen nu een Netflix surprise verwachten. Deze netflix surprise is makkelijk gemaakt. Maak met een kartonnen doos een televisie, tablet of telefoon na en beplak het scherm met het netflix menu. Je surprise kan je zo inrichten dat alleen zijn/haar favoriete films en series op het start scherm staan.


sushi surprise90) Sushi surprise:Sushi is heerlijk en steeds meer mensen gaan uit eten om lekker te genieten van wat Sushi. Maar voor de echte sushi verslaafde een Sushi surprise. Je kan een sushi surprise rol maken door een ronde doos te gebruiken of dit te maken van karton. gebruik stof of watjes om de rijst na te maken en maak met crêpepapier het zeewier om de doos. De vis binnenin je sushi surprise kan je maken met wat karton en verf.


Cheesecake surprise91) Cheesecake surprise: De cheesecake wordt steeds populairder dus maak voor de echte fan een cheesecake surprise. Deze cheesecake surprise kan je snel maken door gebruik te maken van een ronde doos als basis. Deze hoef je vervolgens alleen nog te verven. Om een koekbodem te maken kan je zand vast lijmen aan de onderkant van de cheesecake surprise. Kleed vervolgens de cheesecake verder aan met bijvoorbeeld decoratie aardbeien van de Xenos.


American candy surprise92) American Candy Surprise: Maakvoor de echtesnoepereen American Candy surprise. Voor deze American Candy surprise heb je een kartonnen doos nodig op formaat van een cornflakes doos. Deze vul je met confetti dat het snoep in de doos voorstelt, als je een groter cadeau hebt kies je een grotere doos. Tape de doos goed dicht en verf de doos vervolgens in de kleuren van de verpakking. Je kan ook de verpakking uitprinten en op de doos plakken.


Minecraft surprise93) Minecraft surprise: Minecraft is leuk! En wellicht dat de person op jou lootje het hiermee eens is. maak een Minecraft surprise voor de echte verslaafde. Een Minecraft surprise is niet moeilijk want alles is in het spel vierkant, een vierkante doos is dus al genoeg voor een hoofd voor een Minecraft personage. Door meer rechte dozen toe te voegen en te verven kan je een heel poppetje maken waar je genoeg verstop ruimte in hebt.


Lego surprise94) Lego the movie surprise: Lego the Movie is gigantisch grappig en leuk! Maak een lego the movie surprise voor wie een echte lego fan is of voor wie jij misschien een Lego setje hebt gekocht als cadeau. Kies één van de karakters van de film uit en maak deze na. Voor een Unikitty surprise heb je papier-maché en karton nodig. Knip het figuur twee keer uit en knip stroken om beide kanten aan elkaar te verbinden. Papier-maché erover voor stevigheid en verven maar!


Spongebob surprise95) SpongeBob surprise 3D movie: De come-back van Spongebob Squarepants is officieel. Dus maak een Spongebob surprise voor de persoon die niet kan wachten om de 3D movie thuis te bemachtigen. Een Spongebob surprise is makkelijk om te maken. Je hebt nodig een doos, wc rollen, gekleurd papier en wat verf. Stop je cadeau in de doos en verf de doos geel. Verf erna de ogen erop en knip uit papier een neus. Wc rollen worden de armen en benen!


Disney Frozen surprise96) Disney Frozen surprise: Een Frozen Surprise is leuk voor de echte Disney fan! Kies één van de karakters uit de film die je na gaat maken. Olaf is makkelijk na te maken als Frozen surprise met een ballon en papier-maché verf hem wit en hij is zo goed als klaar. Voor één van de prinsessen te maken als Frozen surprise begin je ook met de ballon, koop een pruik of maak zelf een pruik met wol en plak deze op de ballon. Met huidskleur verf kan je het gezicht van jouw Frozen surprise de juiste kleur geven.


Primark surprise97) Primark surprise:Een Primark surprise is de laatste tijd DE perfecte surprise voor veel vrouwen en mannen. Is jouw cadeau toevallig een primark cadeaubon? Maak dan een bijpassende Primark surprise. Een makkelijke surprise om te maken is een Primark tas, pak een broodzak en maak met papier hendels aan de zak. Verf vervolgens het Primark logo op de zak. Stop je cadeau in de tas en vul hem verder met confetti.


Sims4 surprise98) Sims Surprise:De sims 4 is dit jaar op de markt gekomen, en giga veel mensen spelen dit leuke spel, soms wel uren per dag. Een sims surprise kan je maken in diverse soorten. Maak met een kijkdoos een sims kamer na of maak een plumbob. Een plumbob maak je met een stuk karton. Hierop teken je 12 driehoeken uit en twee zeshoeken. Deze plak je aan elkaar vast en dan heb je een plumbob. Verf hem groen, oranje of rood om te stemming aan te geven.


little live pets surprise99) Little Live pets surprise: Little Live Pets is één van de nieuwste speelgoed rages van 2014. Veel zijn absoluut dol op deze speeltjes en vinden ze ontzettend schattig. Om een Little Live Pets surprise te maken ben je wel even bezig maar het is absoluut het werk waard. Wat je nodig hebt zijn kranten, karton, ijzerdraad, papier, behanglijm en tape. Met kranten maak je de vogel en met het karton en papier maak je een mooie kooi. Je kan jouw Little Live Pets surprise verven in welke kleur jij maar wilt.


pokemon surprise100) Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS:Pokémon, wie kent het niet? Staat er op jouw lootje iemand die niet kon wachten tot de nieuwe Pokémon Ruby &Sapphire uitkwam voor de 3DS? Maak dan een Pokémon surprise in dit thema. Je hebt nodig een kartonnen doos, papier en verf. Hiervan kan je gemakkelijk en snel een Pokémon surprise spel hoesje maken. Je moet alleen wel weten welke van de twee van deze spellen je gaat namaken. Of maak een dubbel hoesje met aan de ene kant Ruby en aan de andere kant PokémonSapphire!

 

778 Comments on “Surprise sinterklaas 76-100

 1. Ik blijf liever anoniem.

  Hoi hoi,
  Ik moet voor mijn juf een surprise maken.
  Maar ik weet niet zo goed wat..
  Ze heeft als hobby’s opgeschreven: slapen, kletsen, hardlopen en eten.
  Heeft iemand een idee?

 2. kay

  ik heb een meisje en ze houdt van tennis,paardrijden en knutselen. iemand ideeën? help het is moeilijk oké

 3. Lolly

  Ik heb een meisje getrokken die van: slapen, saxofoonspelen, eten en handeltteren houd. Wat moet ik maken??

 4. Anoniem

  Heeii, ik heb iemand getrokken die van koeien houd, hij zit ook sinds kort op korfbal, hij speelt fortnite, wilt graag een mobieltje. Maar weet niet echt wat ik moet maken, het is natuurlijk ook wel leuk al maak je iets dat diegene heeft gedaan wat dom was.. ik kreeg vorig jaar bijv. Een cake die zwart was, had hem namelijk op de grill gezet.. maar goed weet iemand iets?

  1. Nina13

   Een koe maken van een doos en in die koe zitten de cadeautjes of op een doos een korfbal veld maken met een doel en mensen erop en in de doos zitten de cadeautjes.

 5. Anoniem

  Heyy ik heb een meisje maar ze is best jongensachtig wat moet ik dan maken ( geen voetbal ofz)

 6. sanne

  hoi ik moet twee suprises maken een iemand houd van bakken en make up maar zo’n grote cupcake heb ik vorrige keer al gemaakt weet iemand iets
  en voor de tweede ze houd van varkens weet iemand wat ik heb echt hulp nodig

  1. simo

   Maak een varken dan met ballon oud papier en behangplaksel.
   Super easy alleen drogen duurt even tussendoor.
   Ballon opblazen en dan 2 laagjes oud papier erop met behangplaksel en dat een paar dagen doen. Steeds 2 laagjes dus en dan laatste dag beschilderen in juist kleur met oogjes en neus en paar oortjes erop van papier en ballon doorprikken. Je kunt dan inkeping maken en daarin kado stoppen of doos eronder als te groot is en van die doos een weide of stal maken.

   Jongensachtige meid kun je een stoer dier maken of stoere smily zoals op whatsapp. Maak je ook met papier en behangplaksel zoals hierboven en op einde gewoon geel schilderen en zon zwarte zonnebril erop. 🙂

 7. meisje

  WAT MOET IK OOIT MAKEN?
  ik heb dus een jongen, die ik NOOIT spreek, mar dan ook echt nooit. Het enige wat ik van hem weet is dat hij op breakdance zit (heeft hij een keer voor de klas vertelt)
  Wat moet ik dus maken?

 8. bla bla

  ik heb iemand die houdt van ballet, buitenspelen en haar mobiel!!!!!!!!!!! iemand ideeën?

 9. Elisabeth

  Hoi. Ik moet een surprise maken voor een jongen die van turnen houd wat moet ik maken

  1. Annabel

   Je kunt misschien de balk maken? Dat is niet zo lastig. Gewoon een rechthoekige doos pakken en daar poten onder zetten. Wel beetje mooi afwerken natuurlijk, anders lijkt het helemaal alsof je er geen tijd in gestoken hebt😉

 10. Anoniempje

  Help ik moet een suprise maken voor mijn juf maar ik weet niets

  Ps het mag wel makkelijk zijn maar wel orgineel

 11. Iemand

  Ik ben een meisje en ik heb en jongen getrokken. Hij houd alleen maar van gamen! Wat moet ik maken????

  1. Jette

   Een Knutselpakket misschien heb ik ook een keer gekregen van mijn Juf super leuk! was er toen erg blij mee! Hopelijk heb je iets aan mijn tip xjes 🙂

  2. Annabel

   Een knutseltafel? Maak een tafel na, bv van karton. Maak daarbij een schaar, prittstift, enz en leg er wat vellen papier bij. Zet dat op de tafel en you’re done

   1. Annabel

    Maak bijvoorbeeld een zwarte piet, dat is altijd passend. En dan dat de cadeautjes in zijn zak zitten.

  1. Daniël

   miss met allemaal keuken en wc rollen het frame om de cadeautjes in te doen en de wielen van rond gemaakt karton

  2. Suprisepiet

   Een mountaonbike zou ik plat maken: teken of print er eentje en plak dit op karton. Je kun het dan rechtop zetten op een ondergrond van karton waar je bijv. een weg op tekent

  1. anoniem

   Wat dacht je van een drumstel (ronde doos of twee ronde kartonnen platen verbonden met stokjes, folie eromheen en klaar) met potloden als drumstokken?

  1. anoniem

   Misschien een taart, of koekjes? Of een grote beslagkom met allerlei gardes, spatels en deegrollers?

  2. hind

   heel raar!
   ik zou een cake of zo iets maken.
   of cake van snoep kun je kopen!
   mijn vriendin heeft een jonge getrokken die zij haat!
   hij heeft aleen snoep op geschreeven.
   ze vraagt bijna iedereen wat moet ik maken!

 12. Lieke

  Ik moet een surprisemaken voor een man, hij houd van boten hij heeft ook een boot en vaart er vaak mee!
  Wat kan ik maken?

 13. Madelief

  Ik moet een surprise maken voor iemand die van boxen houd! Maar is heb geen idee hoe en wat ik moet maken!

  1. hahahahah

   een boxbal
   met daarin cadeautjes soort van pinjata maar dan met cadeautjes
   🙂 🙂 🙂 🙂

 14. anoniempje

  Weet echt helemaal niks, ben al door de helft heen.
  Nog niks leuks gevonden. Groetjes !

 15. Anoniempje

  Ik heb iemand die houdt van toneelspelen!
  Iemand een idee wat ik in godsnaam kan maken ??

  1. Sophia

   Hallo Anoniempje.
   Misschien een toneel of podium met opgenomen gordijnen.
   Podium van een platte kartonnen doos en een open doos aan de voorkant. lapjes stof erin hangen en klaar.

 16. Wanda Spiegelburg

  geachte picobit.nl,
  ik vind dit een uitermate leuk concept. en mijn zoontje van drie (en een half) ook

  hartelijke groeten van Christopher en Wanda Spiegelburg

 17. tahmeh

  weet iemand iets om te maken waar ik een grote fotolijst in kan dan
  in een hart vorm?

  1. Daantje

   Verstoppen in een grote lijst, met purschuim maken, als het hard is verven, zo heb je een spiegel (aluminium folie in lijst)

  1. Nisrine

   Ja je kan een badmintonracket maken en dan binnenin de cadeautjes houd er wel rekenening mee hoe groot de badmintonracket wordt en hoe groot de cadeautjes zijn.

   Veel plezier met het maken!

 18. Laszlo

  Voor turnen kan je een pop maken met een rekstok heb ik vorig jaar ook gedaan ?

  WEET IEMAND IETS VOOR BETMENTHON ???

 19. .....

  kan je asjeblieft doen voor iemand die van lezen houd en ook graag boeken wilt en bic pennen ze zit op paardrijden, turnen en caruselzwemmen ze hou ook van zingen

  1. hoi pipeloi

   je kan een oud boek pakken en dan met een stanlymes er in het midden een vierkant of rechthoek uitsnijden en dan de kado’s er in doen heb ik vorig jaar gedaan erg leuk

 20. niels

  In mijn klas trekken we loodjes
  Ik heb een meisje ze houd van dansen zingen en roze en paars

  maar ze krijgt elk jaar een radio achtige ding maar ik wil wat orchinals geven weten jullie iets!!!!

 21. Anoniem

  Heeft iemand een idee voor een surprise voor een meisje dat van turnen houdt??????????

 22. marinkaa

  Ik heb een jongen en ik heb echt geen idee wat ik moet maken, iemand idee.
  Ik wil graag een grote surprise maken.

 23. coco

  ik heb een lootje getrokken en die gene houdt van voetbal moet ik dan een giga voetbal maken of een T-shirt van psv want hij staat voor psv

 24. anoniemo

  hoi, weet iemand hoe ik LEUK een surfplank of tennisracket kan maken??
  groetkes anoniemo

  1. piet

   ik weet helemaal niks maar heeft iemand een idee ik heb iemand op turnen maar moet volgendeweek afzijn iemand??

  2. henk

   mijn vriend houd van basketbal en voetbal maar wat moet ik maken ik hebb zelf echt geen focking idee dus help me

   1. roelie

    vorig jaar samen met mijn zoon een basketbal net gemaakt met daarin een voetbal.
    Stuk boomstam als paal, karton als bord daaraan een ring met een stuk net eraan.
    Veel positieve reactie’s op school gehad

  3. Sophie

   Probeer anders van wc rollen een blak of een brug maken of gewoon een lange mat als dunne doos. Ik houd ook heel erg van turnen en ik heb dit ook al voor iemand anders bedacht maar die had ik niet getrokken.

 25. Carin

  groot wit t-shirt kopen bij Zeeman of Wibra. Met rode verf rugnummer en naam van de persoon die je iets geeft opschilderen. Logo Ajax (zie afbeeldingen google) erop tekenen/verven. Echte Ajax shirt (of ander cadeautje) inpakken en verstoppen in het gemaakte shirt, die je opvult met proppen krant op schuimrubber o.i.d.
  Mouwen en hals dichtnaaien. Succes!

  groet,
  Carin

 26. Fauve de Jong

  heeft iemand misschien een idee, voorbeeld, of uitleg over hoe dat je een DJ-draaitafel kan maken voor surprise

  1. xEsmeex

   iemand uit mijn klas heeft het ook gemaakt van papier machee en karton? misschien een idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *