Overzicht » Surprise maken over vissen

Surprise maken over vissen

 10 vissen - 1 10) Surprise maken over Vissen: heb jij iemand op je lootje die dol is op vissen? Maak dan een vis surprise! Ook voor iemand die thuis een aquarium heeft waar hij of zij hartstikke trots op is kan je een vis surprise maken. Maak een aquarium surprise of een zogenaamd meertje.

  • Benodigdheden: grote doos, papier, verf, touw, folie
  • Tools: schaar, lijm/plakband, verfkwasten, zand
  • Verstop plek: op de “zeebodem”

Aan de slag

Pak de grote doos, hoe groter de doos hoe leuker de surprise wordt. Pak dus geen bescheiden kleine doos maar pak echt uit! Je kan naar diverse elektronica zaken gaan om te vragen voor een grotere doos voor jouw surprise, deze hebben ze vaak nog liggen en worden normaal weggegooid met oud papier, vraag desnoods als ze er één apart voor je willen houden voor je aquarium surprise.

Knip een open stuk uit de voorkant van de doos (vooraanzicht) en doe hetzelfde aan de zijkanten. Nu heb je dus alleen nog een hele bovenkant, onderkant en achterkant. zorg ervoor dat er wel wat randen overblijven aan de zijkanten van waar je knipt het is namelijk te bedoeling dat het aquarium surprise stabiel en stevig blijft staan. Verf vervolgens de hele binnenkant blauw, je kan ervoor kiezen om buitenkant ook geheel blauw te maken, maar je kan ook met zwart randen maken aan de buitenkant zodat het echt op een aquarium surprise lijkt.

Indien je zand tot je beschikking hebt vul je de onderkant van je aquarium 10 vissen - 2surprise hiermee op, om ervoor te zorgen dat het niet teveel rommel wordt kan je de bodem bedekken met lijm en daarop een dun laagje zand strooien. Je kan ook een ander soort bodembedekking kiezen. Verstop je cadeautjes op de bodem van de surprise.

Maak met papier en/of verf leuke visjes in allerlei soorten en maten en maken deze vast en diverse lengtes touw. Plak vervolgens de visjes vast aan de 10 vissen - 3bovenkant van het aquarium surprise, als je nu vooraf kijkt lijkt het alsof er allerlei visjes in het aquarium rondzwemmen.  Maak nu de zijkanten en voorkant dicht je kan hiervoor doorzichtig wit papier gebruiken maar indien je het vindt is licht doorzichtig blauw papier ook super leuk om de gebruiken voor jouw aquarium surprise.

Plaats een reactie