Overzicht » SpongeBob surprise

SpongeBob surprise

 spongebob 3d surprise maken95) SpongeBob surprise 3D movie :De nieuwe film van eind 2014, en natuurlijk maakt Spongebob Squarepants hiermee een gigantische comeback! Een Spongebob surprise is leuk om te maken voor jong en oud omdat Spongebob Squarepants al zo lang op televisie te zien is. Er is dus een grote generatie die dol is op een Spongebob surprise!

  • Benodigdheden: rechthoekige doos, stukken stofen/of gekleurd papier, verf, lijm
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: Binnenin Spongebob zijn hoofd

Handleiding

Aan de slag: Pak je rechthoekige doos en stop je cadeaus hier binnenin. Lijm de doos vervolgens goed dicht. Teken met een potlood de locatie uit waar jij de ogen en mond wilt maken op de doos.

Begin nu met het geel verven van de doos om jouw Spongebob surprise vorm tspongebob 3d surprise makene geven. Laat de uitgetekende ogen en mond leeg, deze verf je met een andere kleur (wit,blauw voor de ogen en rood,wit,zwart voor een open mond).

Onthoudt dat Spongebob Squarepants een spons is, jou Spongebob surprise heeft dus ook mosterd geel nodig zodat je gaten op het lichaam van jouw Spongebob surprise kan verven.

Knip vervolgens uit geel gekleurd papier een neus, maak onderaan de neus een plakrand en knip die door midden zodat je één de rechterkant kan opvouwen en de andere links. Zodra je dit hebt gedaan plak je de neus op jouw Spongebob surprise. Doe hetzelfde met de armen en benen. Je kan met papier ook de schoenen, mouwen en broekspijpen maken van jouw Spongebob surprise, je kan deze ook maken met een wc-rol.

spongebob 3d surprise makenNu heeft je Spongebob surprise alleen nog kleding nodig, als je stukken stof hebt kunnen krijgen dan is dat helemaal ideaal! Knip een broek uit het stof, een overhemd en een stropdasje. Lijm deze vervolgens om de doos en je Spongebob surprise is klaar!

Als je geen stof hebt kan je hetzelfde doen maar dan met gekleurd papier.

3 gedachten over “SpongeBob surprise”

Plaats een reactie