Overzicht » Spongebob surprise maken

Spongebob surprise maken


spongebob surprise maken 36) Spongebob surprise maken:
Iedereen kent Spongebob, als je nou jong of oud bent. Spongebob is al jaren op tv en komt nu nog steeds met nieuwe dingen zoals nieuwe films en nieuwe afleveringen op tv. In de winkels vindt je gegarandeerd ook nog wel nieuwe dingen.

Gezien er een nieuwe film uit komt (eind 2014) is een Spongebob surprise een leuke surprise om te maken

  • Benodigdheden: karton of rechthoekige doos, verf en/of crêpepapier, keukenrollen, wcrol (+ afhankelijk van formaat: witte sokken)
  • Tools: lijm, verfkwasten, touw/ijzerdraad
  • Verstopplek: binnenin Spongebob surprise zijn hoofd.

Aan de slag

Pak je karton of kartonnen doos, mocht je een doos hebben gevonden die al spongebob surprise makenovereenkomt met het figuur dat je nodig hebt voor het lichaam van jouw Spongebob surprise hoef je niets aan de passen, mocht je de basis zelf maken uit karton teken dan eerst de voorkant van jouw Spongebob surprise uit op karton, (rechthoek). Teken aan de rechter en linker kant een even hoog maar minder breed rechthoek zorg ervoor dat ze beide hetzelfde formaat hebben (worden ze zijkanten) teken vervolgens aan één van de twee kanten nog een rechthoek dat precies overeenkomt met de voorkant.

Als het goed is heb je nu 4 rechthoeken aan elkaar op je stuk karton dit is de voorkant, zijkanten en achterkant van jou Spongebob surprise. Maak nu aan de boven en onderkant een hok dat even hoog is als de breedte van de zijkanten. Teken vervolgens buiten de hokken een aantal plakvakken en knip het geheel met de plakvlakken uit en zet de

Spongebob surprise in elkaar (vergeet je cadeau er niet in te stoppen!!).

Maak met ijzerdraad nu de lengte van de armen en benen, maak deze vast aan het lichaam en plaats wc-rollen en/of keukenrollen erover heen tot jij de gewenste lengte hebt. Maak het ijzerdraad vast aan de onderste rol zodat het niet eraf glijd, maak met spongebob surprise makenpapier handjes en voetjes, afhankelijk van de maat van jou Spongebob zou je hem zelfs echte sokken aan kunnen doen.

Pak je verf/crêpepapier/stof of welk materiaal je dan ook gebruikt en teken/plak je Spongebob geel met gaten en teken zijn broek en stropdasje erop. Je kan de neus en tanden plat erop tekenen of 3d maken met stukken karton.

Plaats een reactie