Overzicht » Spiegel surprise maken

Spiegel surprise maken

spiegel surprise maken26) Spiegel surprise maken: heb je iemand die misschien een beetje ijdel is? Of iemand die voor hij of zij weggaat altijd even in de spiegel moet kijken. Soms heb je ook mensen die bij elke kans even naar hun reflectie moeten kijken, voor deze ijdele mensen kan je een spiegel surprise maken.spiegel surprise maken

  • Benodigdheden: kartonnen doos, purschuim, aluminium folie.
  • Tools: schaar, plakband of lijm
  • Verstop plek: achter de spiegel surprise

Aan de slag

Afhankelijk van je cadeau kan je alleen een spiegel maken of een spiegel met een kastje erachter zoals je vaak in de badkamer vindt. Voor het voorbeeld gaan we ervanuit dat je een kastje maakt, maak je alleen de spiegel? Volg dan alleen de stappen op die bij de spiegel horen.

Pak de doos en maak hem aan de bovenkant dicht (van uitgaande dat de doos hier geopend is geweest). Knip vervolgens de hele voorkant open, zorg er alleen voor dat je één zijde vast laat zitten. Je kan ook een kastje maken met dubbele deuren.

Zodra de deur is geknipt kan je binnenin de kast nog een paar plateaus aanbrengen zodat er meerdere dingen in het kastje passen. Leg de doos nu open
zodat je aan de spiegel kan werken beplak de hele voorkant van de deur met aluminium folie, hierdoor spiegel surprisekan je licht je reflectie zien in de spiegel zodat hij echt werkt.

Pak vervolgens het purschuim en breng de randen aan de voorkant aan, wees voorzichtig hiermee want purschuim zet behoorlijk uit.

1 gedachte over “Spiegel surprise maken”

Plaats een reactie