Overzicht » Speakerbox surprise maken

Speakerbox surprise maken

#53 speakerbox surprise maken Speakerbox surprise maken: Woon je in huis met iemand die altijd de muziek net iets te hard heeft staan? Of heb jij een collega/klasgenootje op je lootje die dol is op muziek en deze het liefst gigantisch hard aanzet? Maak dan een speakerbox surprise. Dit is een makkelijk te maken surprise maar is ontzettend leuk om te geven.

 • Benodigdheden: kartonnen doos, (plastic) bordjes, verf
 • Tools: lijm, verfkwasten, schaar/stanleymes
 • Verstopplek: achter de speakers

Handleiding speakerbox surprise

Aan de slag: Speakerboxen zijn er in allerlei soorten en maten, het soort doos dat je ervoor gebruikt maakt dus niet heel erg veel uit. Het mooiste is om een iets diepere rechthoek te gebruiken. Heb je alleen een vierkante doos? Dan is dit ook geen probleem.

Je kan voordat je begint eerst even op google rondkijken naar speakerboxen, door dit te doen kan je goed bepalen wat het beste bij jou soort doos past en zo kan je zelf je speakerbox surprise naar wens aanpassen.

Begin met het maken van een gat in je doos, hierin komen de plastic bordjes speakerbox surprise makenvan jou speakerbox surprise. Maak ze dus zo dat je bordjes er net in passen en met wat lijm aan de randen direct blijven zitten, vaak heeft een speakerbox twee verschillende soorten, als je dus een klein en een groot bordje hebt kan je deze mooi onder elkaar bevestigen. Als je twee dezelfde formaten hebt dan kan je bijvoorbeeld een rechthoekige doos op zijn zij leggen en zowel rechts als links een gat maken voor je plastic bordjes.

speakerbox surprise maken Nadat je de gaten op maat hebt gemaakt pak je jouw verf erbij, verf de speakerbox surprise in een mooie kleur, zo kan je voor standaard zwart kiezen maar bijvoorbeeld ook een mooie bruine hout achtige look geven. Heb je een meisje op je lootje die alles in het roze wilt? Maak de speakerbox surprise dan speakerbox surprise makenmooi roze en plak er desnoods me  glitterlijm wat glitters op.

Vergeet niet om je plasticbordjes van jouw speakerbox surprise ook te verven, een correcte kleur hiervoor is zwart, lichtgrijs is ook een goede kleur. Je kan desnoods de randen nog wit verven en een soort “schroefjes” erop verven voor een extra effect. Als het eenmaal droog is stop je jouw cadeaus in de gaten van de speakersbox susprise en plaats de bordjes ervoor, en klaar!

14 gedachten over “Speakerbox surprise maken”

 1. Wat een super leuk idee, ik ga em sws voor me broer maken die houdt erg veel van muziek. Kan niet wachten om ermee te beginnen! Groetjeesss Bente✌
  Ps. Deze site is echt goed, heb heel veel inspiratie opgedaan!

  Beantwoorden
 2. Ik heb een meisje getrokken die van dansen en zingen houdt zal ik de microfoon of deze speaker ik vind zelf de speaker het leukst wat denken jullie? of moet ik ze allebij kiezzen ???

  Beantwoorden
 3. Ik heb een meisje getrokken die van dansen en zingen houdt zal ik de microfoon of deze speaker ik vind zelf de speaker het leukst wat denken jullie?

  groetieeesss

  Yolo anda!

  Beantwoorden

Plaats een reactie