Overzicht » Snickers surprise maken

Snickers surprise maken

snickers surprise maken #61 Snickers surprise maken: Een reep Snickers is hartstikke lekker en er zijn genoeg mensen die er niet genoeg van kunnen krijgen. Heb jij iemand op jouw lootje die altijd een Snicker uit de snoepautomaat moet halen? Of staan er op het wenslijstje van jouw lootje iets teveel snickers? Maak dan een snickers surprise.

  • Benodigdheden: groot vel papier, verf/stiften/printer
  • Tools: lijm, schaar, indien verf: verfkwasten
  • Verstopplek: binnenin de verpakking

Handleiding Snicker surprise

Aan de slag: Een Snickers Surprise maken hoeft niet erg moeilijk te zijn, je kan ervoor kiezen om gewoon een reep Snickers te kopen, deze lekker op te eten en het papiertje open te vouwen (voorzichtig).

Plaats de verpakking onder een scanner en plaats een bestelling voor een foto kopie van jouw Snickers verpakking. Hoe groter de kopie, hoe groter jouw surprise.

Spendeer je liever wat minder geld? Haal dan een (met voorkeur bruin) vel papier van snickers surprise makengroot formaat. Probeer de kleur van de papier zoveel mogelijk overeen te laten komen met de bruine kleur van de Snickers surprise verpakking. Pak vervolgens een voorbeeld erbij van een Snickers en decoreer jouw Snickers Surprise precies zoals de echte verpakking. Je kan natuurlijk ook een personal touch toevoegen aan jouw Snickers surprise door bijvoorbeeld ergens de naam te noteren van de persoon van jouw lootje.

Zodra je tevreden bent met jouw Snickers surprise verpakking is het tijd om hem dicht te vouwen, begin aan één kant en houdt er desnoods een dichte Snickers reep erbij (na afloop kan je die ook opeten!) je zal zien dat je de uiteindes samen moet vouwen zodat het driehoekje aan de zijkant van de Snickers surprise ontstaat. Knip de rand in karteltjes zoals bij de echte reep.

snickers surprise makenStop je cadeaus nu binnenin de reep, je kan de reep ook verder vullen met bijvoorbeeld kranten snippers zodat hij mooi dik wordt en echt vol lijkt. Zodra alles binnenin de verpakking zit maak je de andere kant van jouw Snickers surprise reep hetzelfde dicht, en klaar is jouw surprise!

Of… Print de Snickers verpakking uit!

Je kunt ook de verpakking uitprinten. De afbeelding hieronder kun je opslaan en uitprinten. Printer en computer wel vereist om dit te doen.

snickers verpakking surprise

Plaats een reactie