Overzicht » Slapen Luilak surprise

Slapen Luilak surprise

 01 slapen - 11)  Slapen – uitslapen: Heb je iemand op je lootje die de hele dag weg kan slapen? Of is de persoon op jou lootje iemand die altijd te laat komt en met alle moeite uit bed kan komen en voor het opstaan eerst 3 keer op de snooze knop drukt. Ook is dit een leuk idee voor iemand die voortdurend op de bank in slaap valt tijdens het kijken naar een tv programma. Maak een slaap surprise.

  • Benodigdheden: Watjes, karton, ijslollystokjes, stukje stof
  • Tools: schaar, lijm
  • Verstopplek: In het matras

Aan de slag

Gebruik het karton om een rechthoek te maken, zorg ervoor dat hierin dingen 01 slapen - 2kunnen zodat jij jouw cadeau (of een hint) erin kan stoppen. Afhankelijk van de grote van het matras dat jij wilt maken kies je een stuk stof. Dit stuk stof wordt uiteindelijk het laken.

Het matras hoeft niet geverfd te worden, wel kan je met karton een soort verdikking maken onderin, door deze in bijvoorbeeld een houtkleurige kleur te verven kan dit dienen als het bedrand, verf de ijslollystokjes in dezelfde kleur, dit worden de poten van het bed.

Bedek de rest van het matras met een lichte laag van watjes, zo krijg je een lekker zacht bed, je kan er ook van kiezen om het matras te bedden met een stof stof in een andere kleur dan je laken, zo valt het beter op. Voor de kussens maak je ook gebruik van de watjes, maak grotere hoopjes (afhankelijk van als je een 1 of 2 persoons bed maakt.)

Om deze surprise iets persoonlijker te maken kan je ook een klein popptje maken en deze in bed leggen. Het poppetje kan gemaakt worden uit een propjes kranten bedekt met papier, op deze manier kan je een gezicht erop maken en met stukjes touw haar zodat het popje lijkt op de persoon van jou lootje!

2 gedachten over “Slapen Luilak surprise”

Plaats een reactie