Overzicht » Skippybal surprise maken

Skippybal surprise maken

skippybal surprise maken #85 Skippybal surprise: De skippybal was weer even helemaal in in 2014, heb jij iemand op jou lootje die het hartstikke leuk vind om buiten te spelen op de skippybal of heb je juist iemand die gigantisch fan was van het liedje van Frans en de plaat helemaal grijs heeft gedraaid? Gebruik dan de onderstaande uitleg voor het maken van een skippybal surprise, de skippybal kan je aanpassen en zo verven naar jou wens, zo is het gegarandeerd een persoonlijke surprise.

  • Benodigdheden: : ballon (Bij voorkeur een bounceballon), kranten, verf, karton of keuken/wc rollen
  • Tools: behanglijm, schaar, tape, verfkwasten
  • Verstopplek: Binnenin de skippybal

Handleiding Skippybal surprise

Aan de slag:Haal een bounceballon bij een speelgoedwinkel (of type het in op internet en vind diverse verkooppunten) een bounceballon is een grotere en rondereskippybal surprise maken ballon die gebruikt wordt als een soort stuiterspeelgoed (vaak gevuld met bijv. rijst). Ze zijn ideaal geschikt voor een skippybal surprise.
Stop jouw cadeau (indien hij past natuurlijk!) in de ballon en blaas hem hierna op en knoop hem vervolgens met cadeau en al dicht.

Pak een stuk karton en probeer hier zo mooi mogelijk hendelstjes van te maken voor jouw skippybal surprise, mocht je geen mooie bocht kunnen maken dan kan je ook prima twee keukenrollen of wc rollen gebruiken voor de hendel van jouw skippybal surprise. Sommige skippyballen hebben alleen twee stokjes uitsteken als handvat dus kies wat voor jou het makkelijkste is en wat werkt voor jouw skippybal surprise.

Gebruik tape om de handvaten aan jouw skippybal surprise vast te maken, het gaat erom dat ze nu gewoon rechtop blijven staan. Je hoeft je dus nog geen zorgen te skippybal surprise makenmaken over hoe stevig ze vast zitten aan de skippybal.

Maak vervolgens wat behanglijm aan en begin met het beplakken van jouw skippybal surprise. Metpapier-machékan je nu ook meteen de hendels aan jouw skippybal surprise plakken. Je kan ze met papier-maché bedekken, hierdoor zitten ze zo stevig aan jouw surprise vast.

Laat het geheel drogen kies ondertussen alvast hoe je de skippybal wilt inkleuren, ga je voor één egale kleur of wil je er een gezichtje van een konijn? Maak je hem roze/blauw/zwart? Probeer zoveel mogelijk elementen erin te verwerken van de persoon op jouw lootje. Zo kan je ook op een a4’tje het gezicht uitprinten van hem/haar en deze voorop jouw skippybal surprise plakken.

Plaats een reactie