Overzicht » Sinterklaas surprise ideeën 101 en meer

Sinterklaas surprise ideeën 101 en meer

101 – Slang surprise: Een surprise maken is niet moeilijk en dat bewijst deze slang surprise. De slang is heel eenvoudig om te maken en kost ook niet heel veel tijd. Bijna iedereen heeft de spullen al in huis! De slang bestaat namelijk uit 6 lege wc rolletjes. Verder heb je een stuk touw nodig en wat verf. Meer niet! Hij ziet er super leuk uit en is eenvoudig om te maken. Tijdsduur ongeveer 30 minuten.


fortnite102Fortnite surprise: Wil je binnen 5 minuten een super coole Fortnite surprise maken? Wij hebben al een aantal kant en klare verpakkingen voor je gemaakt wat je veel werk scheelt. Het enige wat jij hoeft te doen is ze uit te printen en op een kartonnen doos te plakken. Een cornflakes doos of een doos vanvergelijkbare afmeting is prima. De afbeeldingen zijn in A4 formaat die je zelf nog kunt resizen als je wilt. Tijdsduur ongeveer 5 minuten!


1ben jerry cookie dough ijs surprise03Ben&Jerry surprise: Speciaal voor ijsliefhebbers hebben wij deze Ben en Jerry ijs surprise. Binnen 5 minuten kun je deze surprise maken, en veel meer dan een lege pot en een kleurprinter heb je er niet voor nodig!