Overzicht » Sims Surprise maken

Sims Surprise maken

sims surprise maken98) Sims Surprise knutselen: Veel mensen jong en oud hebben er lang op gewacht, maar Sims 4 is toch eindelijk uit en razend populair. Heb jij iemand op jouw lootje die al behoorlijk wat speeluren Sims heeft staan? Maak dan een Sims surprise.

  • Benodigdheden: karton, verf, pen
  • Tools: lijm, schaar, liniaal
  • Verstopplek: In de plumbob

Handleiding

Aan de slag: Om een Sims surprise te maken kan je allerlei kanten op, je kan een kijkdoos maken met Sims uitgeprinte personages erin. Maar voor deze uitleg maken we een Plumbob surprise. Een Plumbob is het diamantje dat ten alle tijden boven het hoofd van je Sims personage zit, de kleur van de plumbob geeft aan hoe het met jouw sims personage gaat.

Om deze Sims surprise te maken kan je het beste op Google eesims surprise makenn voorbeeld afbeelding zoeken van een Plumbobpapercraft. Hiermee wordt jouw Sims surprise een fluitje van een cent om te maken.

Pak jouw stukken karton, afhankelijk van hoe groot jij jouw Sims surprise wilt maken kies je het formaat van jouw stuk karton.

Een Plumbob bestaat uit 6 driehoeken aan de boven en onderkant, je moet er dus totaal 12 sims surprise makengelijke langwerpige driehoeken maken voor jouw Sims surprise. Teken 6 van deze driehoeken aan elkaar vast. Maak onder elk driehoek een plak rand en maak aan één van de zijkanten een plak rand.

Om hem vervolgens stevig te maken maak je een zeshoek aan één van de driehoeken vast, deze kan je het beste aan het uiteinde maken van jouw Sims surprise.

Teken dit figuur twee keer en knip ze uit. Vouw ze vervolgens aan elkaar. Voordat je de zeshoek bevestigd aan de Sims surprise stop je jouw cadeau sims surprise makenbinnenin de Plumbob. Bevestig vervolgens de onder en bovenkant aan elkaar vast en verf de Plumbob in een groene kleur.

Je kan er ook voor kiezen om hem rood of oranje te verven voor een “slechtere” stemming.

Plaats een reactie