Overzicht » Schilderij surprise maken

Schilderij surprise maken

 19 schilderij - 1 19) Schilderij surprise maken: een schilderij surprise is een ontzettend leuk idee om te maken voor iemand die dol is op schilderen of ken je iemand die vaak via allerlei foto services foto’s op canvas besteld maak dan een schilderij die aan hun relateert.

Het maken van een schilderij surprise is ook een prima optie wanneer je niet precies weet wat de persoon op jou lootje leuk vindt.

  • Benodigdheden: een plattere doos, verf, papier, purschuim of stroken papier
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten, tape
  • Verstopplek: achter het schilderij surprise

Aan de slag

Begin met de doos, stop hier al je cadeautjes in, tape hem hierna dicht met zwarte19 schilderij - 2 tape, mocht je liever een makkelijke opening maken voor de persoon op je lootje bedek de doos dan met papier of inpakpapier (pak de doos dus gewoon in).

Pak vervolgens wit papier in bepaalde winkels kan je grotere vellen kopen waardoor je tussendoor geen lijnen krijgt op je schilderij surprise.

Maak jou schilderij op het witte papier, het is aan jou om te kiezen wat je precies wilt maken laat de randen wel leeg, deze worden achteraf nog bedekt. Als iemand fan is van paarden kan je een paarden schilderij surprise maken, voor iemand die dol is op familie foto’s kan je een familieportret schilderij surprise maken. Ben je niet zo goed in schilderen? Print dan allerlei leuke foto’s uit van familieleden of van allerlei likes die de persoon heeft op facebook om te plakken op jou schilderij surprise. Plak deze foto’s een beetje samen zodat het één geheel wordt en jou schilderij surprise en echte leuke uitstraling heeft.

19 schilderij - 3Zodra je schilderij surprise helemaal ingekleurd en/of beplakt is pak dan je purschuim en spuit dit op de randen van jou schilderij surprise, je kan het desnoods ook over de doos doen om een hele rand te maken rondom het schilderij. Zodra het droog is (+/- 2 uur) kan je het verven in welke kleur jij maar wilt.

Heb je geen purschuim? Gebruik dan stroken papier in bijvoorbeeld een bruine (hout) kleur en plak deze op de randen om een lijst gevoel te creëren.

Plaats een reactie