Roken surprise maken

By   september 20, 2014

  14) Roken – sigaretten surprise: Is de persoon op jou lootje best verslaafd aan roken? En moet hij of zij voortdurend even naar buiten om een sigaretje of sigaar te roken? Maak dan een surprise die hem of haar eraan doet denken aan hoeveel hij of zij eigenlijk wel niet rookt! Dit idee is ook leuk voor iemand die vaak een sigaret wil “lenen”. Hieronder wordt de sigaret surprise uitgewerkt.

  • Benodigdheden: rechthoekige doos, papier of verf, karton of keukenrollen, aluminium folie
  • Tools: verfkwasten, schaar en/of stanleymes, potlood
  • Verstop plek: onder de sigaretten

Aan de slag

Een sigaret surprise is toepasselijk voor iedereen die rookt, kom erachter welk merk jou persoon rookt zodat jij dit in je sigaret surprise kan verwerken, mocht je dit niet weten of mocht je het leuker vinden dan kan je zelf ook een merk verzinnen (in bijvoorbeeld de naam van de persoon die jij hebt)

Maak de doos aan de bovenkant goed en stevig dicht, teken vervolgens met potlood een lijn uit voor de openbare klep van je sigaret surprise. Vaak lopen de pakjes aan de zijkant licht schuin van beneden naar boven met de laagste kant aan de voorkant. Maak deze streep aan beide zeiden even hoog en trek de lage lijn door aan de voorkant.

Snijdt met een stanleymes de lijnen open (laat de achterkant heel) nu kan jouw pakje sigaretten surprise openen.

Maak vervolgens met de keukenrollen (afhankelijk van de grote van je doos, mocht je doos minder groot zijn en niet in staat zijn een rij keukenrollen te kunnen hebben maak dan met karton kleinere rolletjes voor je sigaret surprise).

Verf de keukenrollen wit met oranje en vergeet niet de gele stippen op het onderste stuk precies na te maken, maak beide kanten van de keukenrol dicht met papier, de ene kant wit de andere kant bruin zodat het op een echte sigaret surprise lijkt!

Stop je cadeau in het sigaret surprise pakje en stop de sigaretten erbovenop, maak met aluminiumfolie een rand om de sigaretten zoals echte pakjes dit ook hebben. Maak je merk op het pakje en je sigaret surprise is klaar.

Roken surprise maken
3 (60%) 27 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rekensom *