Overzicht » Robot surprise maken

Robot surprise maken

 16 robot - 1 16) Robot surprise maken: een robot surprise is altijd een leuk idee, vaak is het maken van een robot een goed idee voor wanneer je niet zoveel weet over de persoon die jij op je lootje hebt staan of als alle leuke ideeën die bij deze persoon passen al gemaakt zijn. Maak dan gewoon een robot surprise, altijd leuk en verrassend.

  • Benodigdheden: Twee dozen van twee verschillende 16 robot - 2maten, wc rolletjes,
    aluminium folie, verf, rood dopje (bijvoorbeeld van een kleinere cola fles)
  • Tools: verfkwasten, plakband, lijm
  • Verstop plek: in het hoofd of buik van de robot surprise

Aan de slag

Verstop je cadeautjes in beide dozen (of alleen in eentje; aan jou te keuze) en bedek beide dozen met aluminium folie, mocht je liever een andere look geven aan jou robot gebruik dan verf om de robot surprise een ander soort uiterlijk te geven.

Maak kleine gaatjes in het aluminium folie bij de ogen en mond, deze gaatjes kan je opvullen met zwarte verf zodat het lijkt als de ogen zich echt in de robot bevinden en niet gewoon erop, de rode dop kan je gebruiken als robot surprise neus.  Teken een vrolijk mondje op de robot surprise zodat hij leuk en vriendelijk overkomt.

Maak een gat in de grotere doos van de robot surprise die dient als buik van de robot, maak met papier tandwielen en plak deze aan de binnenkant vast zodat ze het gat bedekken, maak de tandwielen in verschillende kleuren en maten zodat het speels overkomt. Je kan ervoor kiezen om het gat erna weer dicht te maken met doorzichtig aluminium folie.

16 robot - 3Maak met de wc rolletjes armpjes en benen en bedek deze ook met aluminium folie, maak nu alle onderdelen aan elkaar vast, mochten de beentjes niet genoeg ondersteuning bieden laat de robot surprise dan in zitpositie.

Mocht de robot nog niet compleet aanvoelen plak dan nog wat extra knopjes op de robot en maak met karton bijvoorbeeld leuke antenne ‘oortjes’ op de robot surprise.

Plaats een reactie