Overzicht » Puntzak friet surprise maken

Puntzak friet surprise maken

puntzak surprise maken#39 Puntzak friet surprise maken: Bijna iedereen is wel dol op patat, en dan zijn er ook een groep mensen die hun patat het liefst uit een puntzak eten met een dikke klodder saus erbovenop.

Heb jij iemand op je lootje die absoluut dol is op een puntzak patat en haalt hij/zij het liefst elke week een puntzak friet? Maak dan een puntzak friet surprise.

  • Benodigdheden: goedkopere gele sponsjes, karton of stevig papier, watjes, verf
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: onderin de patatzak surprise

Aan de slag met de patat surprise

Begin met het maken van de puntzak voor jou friet surprise, mocht je niet zo goed weten hoe een puntzak eruit ziet zoek dan op google een foto, daar zal je zien dat een puntzak surprise zal bestaan uit twee tot 4 kanten afhankelijk van het soort friet puntzak surprise jij wilt maken.

Zo kan je twee driehoeken knippen en deze aan elkaar bevestigen of ervoor kiezen om een meer hoekige puntzak te maken, hiervoor knip je vier driehoeken die van breed naar dun aflopen, maak lijmpunten zodat je ze laten aan elkaar kan bevestigen.

Verf met verfkwasten de zak van je puntzak surprise, vaak zijn deze zakjes wit met rood geruit, hiervoor heb je een lichte kleur rood en een donkere rood nodig enpuntzak surprise maken natuurlijk de kleur wit. Je kan ook zelf de puntzak een leuke sinterklaas aankleding geven of hem juist helemaal wit verven als jij dat liever hebt voor jouw puntzak surprise.

Zodra de puntzak surprise geheel geverfd is begin je aan de friet die in de puntzak komt, de friet kan je uit stukken geel spons knippen, een andere optie is om uit geel papier vierkantjes te knippen en deze om te vouwen en vast te puntzak surprise maken plakken zodat het holle rechthoekjes worden.

Is je puntzakdroog? Lijm hem dan aan elkaar kast. Stop je cadeautjes onderin de puntzak surprise en gooi de zelfgemaakte frietjes erbovenop. Om de klodder mayonaise te maken kan je een aantal uitpluizen en licht gele maken en vervolgens bovenop je patat plakken.

2 gedachten over “Puntzak friet surprise maken”

Plaats een reactie