Overzicht » Primark surprise maken

Primark surprise maken

primark surprise maken#97 Primark surprise maken:de primarken komen als paddenstoelen uit de grond en vrouwen reizen massaal met de trein om daar te gaan winkelen, een ideale surprise voor de ultimate Primark shopper is dus een Primark surprise!

  • Benodigdheden: broodzakje, papier, verf
  • Tools: verfkwasten, lijm
  • Verstopplek: in het zakje

Handleiding Primark shopping surprise

Aan de slag: Deze Primark surprise is een vrij makkelijke surprise om te maken, en er zit weinig tijd in. Deze Primark surprise is dus ideaal voor iemand die in tijdsnood zit of knutselen niet zo erg leuk vindt.

Zoek in de winkels een standaard zakje, bprimark surprise makenij de bakker wordt hierin je brood gegeven, je kan dus ook naar de lokale bakker gaan om zo een zak te vragen. Mocht je geen bakker in de buurt hebben en het niet kunnen vinden in de winkels? Zoek dan op google naar een verkooppunt van een broodzak, er zijn meerdere te vinden die ze voor een goedkope prijs verkopen.

Bepaal van te voren hoeveel zakjes jij wilt maken, een echte shopper komt namelijk niet thuis met één Primark tas! Maak voor hun dus meerdere Primark surprise tassen.

Maak met papier hendels en kleur deze in dezelfde kleur als de Primark surprise tas. Lijm deze vervolprimark surprise makengens vast aan de broodzak.

Maak daarna met verf het logo op de tas, je kan hierin ook de naam van de persoon op jouw lootje verwerken.

Als je ervoor hebt gekozen om meerdere Primark surprise tassen te maken dan pak je een stuk karton, deze kan je verven in een neutrale kleur. Bevestig vervolgens met lijm de Primark surprise tassen aan het stuk karton zodat ze allemaal bij elkaar blijven.primark surprise maken

Stop je cadeaus in één van de door jou gemaakte tassen en vul ze allemaal met papiersnippers of confetti. Je cadeau zal zo moeilijker te vinden zijn, net zoals die ene aankoop die ze in de primark gedaan zouden hebben!

Plaats een reactie