Overzicht » Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS

Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS

pokemon surprise maken100) Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS: Alweer een nieuw Pokémon spel met de nodige verslaafde spelers op de markt. Een ideale surprise voor elke pokémon fan is om het nieuwste spel Ruby&Sapphire voor de 3DS na te maken in een Pokemon surprise.

 

  • Benodigdheden: kartonnen doos, papier, stiften of verf
  • Tools: schaar, lijm, tape
  • Verstopplek: in het ‘spelhoesje’

Handleiding

Aan de slag: pak een kartonnen doos en probeer deze zo goed mogelijk om te knippen tot het figuur dat een 3DS spelhoesje heeft. Op internet kan je voorbeelden zoeken van het pokemon surprise makenformaat van een 3DS hoesje. Het is van belang om dit goed te hebben voor jouw pokemon surprise zodat jouw Ruby &Sapphire spel herkenbaar is.

Zodra je helemaal tevreden bent met de vorm van de door jou gemaakte doos stop je jouw cadeau hier binnenin. Tape hem vervolgens goed dicht zodat er wat moeite gedaan moet worden voordat de persoon van jouw lootje door zijn pokemon surprise heen is en bij zijn cadeau komt.

Knip nu uit jouw vellen papier een strook die precies vast aan drie van de zijkanten van het pokemon surprise makenhoesje, dit wordt het witte deel van de hoes. Knip deze strook uit en lijm hem vast aan de kartonnen doos die dient als jouw pokémon surprise. Voor de rest van het Ruby&Sapphire hoesje pak je ook een stuk papier. Het mooiste is als je dit deel in één keer op de kartonnen doos kan plakken. (dus geen losse vellen aan elkaar geplakt).

Mocht je geen vel papier hebben dat groot genoeg hiervoor is dan kan je er toch voor kiezen om dit wel te doen al zal het wel iets minder netjes eruit zien dan als je één geheel had gehad.

Pak nu je stiften of je verf en bpokemon surprise makenegin met het opvullen van jouw Pokemon surprise Ruby&Sapphire hoesje. Kies één van de twee spellen uit die je gaat na tekenen. Je kan ook uit gekleurd papier dingen knippen en die op het hoesje plakken als opvulling.

2 gedachten over “Pokemon surprise Ruby & Sapphire 3DS”

  1. Deze is een hele gooie vor de mens die ik heb!Ik kan niet wachten om zijn reactie te zien,maar nu moet ik bedenken om wat aan hem te geven?Ik hoop dat iedereen en gooie krijgt.?????

    Beantwoorden

Plaats een reactie