Overzicht » Pokemon surprise maken

Pokemon surprise maken

pokemon surprise maken#51 Pokémon surprise maken:Pokémon is ontzettend leuk en heeft wereldwijd miljoenen fans, de kans bestaat dus dat jij op jouw lootje iemand hebt staan die een pokémon surprise ontzettend leuk vindt. Kies dus zijn/haar favoriete pokémon uit en maak een fantastische pokémon surprise.

 

  • Benodigdheden: afhankelijk van de pokémon surprise die jij kiest: kippengaas en/ of ballon, kranten, verf
  • Tools: behanglijm, schaar, tang, verfkwasten
  • Verstop plek: binnenin de pokémon of pokéball

Handleiding Pokemon surprise

Aan de slag: Als voorbeeld kiezen we pikachu surprise, dit is vaak de meest herkenbare pokémon. Mocht je de uitleg voor een pikachu surprise te ingewikkeld vinden kan je er ook voor kiezen om een pokéball te maken. Uitleg hiervoor staat onderaan.

Om een pikachu surprise te maken als pokémon surprise gebruik je om mee te beginnen een voorbeeld vanaf google, hierin kan je goed zien dat je als buik de ballon kan gebruiken, blaas deze op en bedek hem met papier-maché, terwijl pokemon surprise makenje deze laat drogen pak je jouw kippengaas, maak hiervan een wat ronde volle vorm, dit wordt het hoofd.

Maak vervolgens met kippengaas nog een aantal losse onderdelen die je later aan elkaar bevestigd dmv papier-maché. Je pokémon surprise heeft nog twee oren en een staart nodig. Je kan ervoor kiezen om de pootjes en armen later erop te verven maar deze kan je ook maken met het kippengaas.

Bevestig het kippengaas aan elkaar en vast aan de met papier-maché bedekte ballon. Bedek vervolgens het kippengaas ook met papier-maché, doe dit met zoveel lagen dat jij het gevoel hebt dat jouw pokémon surprise stevig vast zit. Laat hem drogen en verf hem geel, bruin en rood en je pikachu surprise is
klaar.

pokemon surprise makenVoor een pokéball: bedek een ballon met papier-maché, wanneer hij droog is knip je hem doormidden. Verstop hierin je cadeaus. Je kan de pokéball surprise open laten staan of weer dicht maken. Dit kan je doen dmv een strook zwart papier dat het midden van de pokeball surprise symboliseert.

3 gedachten over “Pokemon surprise maken”

Plaats een reactie