Overzicht » Pizza surprise maken

Pizza surprise maken

pizza surprise maken#55 Pizza tijd! Pizza surprise maken: Een lekkere pizza lusten we bijna allemaal wel, pizza’s zijn er in zoveel smaken dat er voor bijna iedereen altijd wel een pizza bij is die hij/zij heerlijk vindt. Heb jij iemand op jouw lootje die elke weet pizza besteld of elke week een pizzadag heeft? Maak dan een pizza surprise!

 

  • Benodigdheden: verf, papier, karton, zaagsel
  • Tools: verfkwasten, lijm, schaar
  • Verstopplek: onderin je pizza (let op! Alleen voor smalle cadeaus)

Handleiding Pizza surprise

Aan de slpizza surprise makenag: Begin met het pakken van karton, hiervan kan jij een leuke pizzadoos maken. Mocht je het ingewikkeld vinden om een doos te maken voor je pizza surprise dan kan je ook langs een dichtstbijzijnde pizza restaurant gaan en daar vragen als je van hun een lege en ongebruikte pizzadoos mag hebben, als je erbij zegt dat het voor een surprise is krijg je er vast wel een mee.

Als je de pizzadoos gemaakt of gehaald hebt dan pak je een stuk karton, knip hieruit een ronde vorm, kopieer deze vorm nog een keer zodat je nu twee ronde vormen hebt. Met een pizza surprise makenstrook karton kan je ze aan elkaar bevestigen, vergeet niet voor je hem dichtlijmt je cadeau binnenin de kartonnen pizza surprise te stoppen. Let er natuurlijk wel op dat je kartonnen pizza surprise in je pizzadoos past.

Pak nu je verf en verf de randen, onderkant en zijkanten van de pizza surprise in een deegkleur (bruinig) zodra je dit gedaan hebt pak je jouw gekleurde papier en hieruit knip je de tomatensaus. Plak deze op je pizza surprise en je basis is klaar.

Het is nu aan jou om de surprise verder naar wens aan te kleden, zo zit er bijvoorbeeld pizza surprise makenkaas op een pizza die je kan maken met snippers of strookjes papier. Je kan natuurlijk ook wat zaagsel verven en deze over de pizza strooien.

Knip vervolgens uit papier stukken salami of champignons of stukjes ham en ananas, kleed je pizza zo leuk mogelijk aan en klaar is je pizza surprise!

5 gedachten over “Pizza surprise maken”

Plaats een reactie