Overzicht » Parfum surprise maken

Parfum surprise maken

parfum surprise maken  29) Parfum fles of verpakking: bijna iedereen heeft wel een favoriet geurtje wat hij of zij bijna elke dag draagt, en wanneer er een aanbieding is volop inslaat omdat het toch wel op gaat. Of heb je iemand op je lootje die ontzettend fan is van Mariah Carey, Christina Aguilera, Justin Bieber of Britney Spears en dus ook van hun geurtje(s)? Maak dan een parfumfles surprise.

  • Benodigdheden: doos, verf, (eventueel kippengaas, parfum surprise makenkranten)
  • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten, tape
  • Verstopplek: in de parfum surprise

Aan de slag: er zijn twee versies die je kunt maken met deze surprise, zo kan je ervoor kiezen om alleen het doosje te maken van het parfum surprise of ook het parfumflesje zelf.

We beginnen met het maken van de parfumdoos, pak een plaatje erbij van welk parfum je na wilt maken, als je niet zo goed weet welk parfum iemand draagt dan kan je een willekeurig flesje pakken of zelf eentje verzinnen, zorg wel ervoor dat je een foto vindt waarop zowel doosje als parfum zelf te zien is voor jou parfum surprise.

In het voorbeeld gebruiken we het parfum flesje Chanel N°5, hiervoor heb je een langwerpige doos nodig, of je knipt uit karton een langere doos. Zodra je een doos hebt met het gewenste figuur knip en plak je de bovenkant zo dat het als een klepje opengaat zoals een parfum fles surprise dit doet.

Pak witte verf en verf de hele doos wit,  maak met tape de zwarte randen op de doos, je kan er ook voor kiezen om deze randen op de doos te verven. Voeg nadat de doos droog is de tekst “N°5” “CHANEL” “Paris” toe. Onderin staat ook tekst, deze naam je gedeeltelijk over en daarin verwerk je de naam van de persoon op jou lootje.

parfum surprise makenOm het Chanel parfum surprise te maken kan je nog een doos gebruiken, deze verf je geel en beplak je erna met huishoudfolie of met doorzichtig geel papier zodat het lijkt alsof je erdoorheen kan kijken en de inhoud ziet zitten. Bovenop je parfum surprise kan je met wc rollen de dop maken. Als je kiest voor een moeilijker flesje kan je met kippengaas het figuur van het flesje goed namaken, gebruik vervolgens papier-maché (kranten en behanglijm) om hem te bedekken en verf je parfum surprise erna.

2 gedachten over “Parfum surprise maken”

  1. Deze surprise is super leuk hij is super goed gelukt bij mij ik hoop bij jullie ook veel plezier en ook op school of met je familie ik hoop dat je het gezelig hebt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie