Overzicht » Paard surprise maken

Paard surprise maken

paard surprise maken#72 Paard / Paardrijden surprise maken: een paard surprise maken is leuk voor iedereen die houdt paardrijden en van paarden, een paard surprise kan je ook zo omtoveren tot een zebra surprise of een eenhoorn, je kan er dus alle kanten mee op! Het paard van sinterklaas surprise kan je er natuurlijk ook van maken.

  • Benodigdheden: kranten, papier, verf
  • Tools: tape, schaar, verfkwasten
  • Verstopplek: in de schedel

Handleiding Paard surprise maken

Aan de slag: het maken van een paard surprise kanpaard surprise maken makkelijk maar ook moeilijk, als je niet vaak hebt gewerkt met papier-maché zet dan niet teveel druk op je surprise, het hoeft er niet perfect uit te zien, als het maar herkenbaar is.

Begin met het maken van propjes uit kranten, je zal voor een paard surprise hoofd alsbasis 2 kleinere en 1 grotere bal van kranten nodig hebben. Stop je cpaard surprise makenadeau ook in één van deze, je kan er ook voor kiezen om je cadeau los te geven als je niet wilt dat je paard surprise kapot gemaakt moet worden. Als je deze onder elkaar plakt met tape kan je verder gaan met het maken van de basis. Voeg nog een aantal kleinere propjes toe en wikkel het hoofd van de paard surprise in kranten. Vergeet niet een nek eraan te maken en deze ook in te wikkelen.

Met tape kan je het gewikkelde krant meer in model maken, zo kan je het strakker zetten na de onderste prop van je paard surprise (de mond). Vervolgens kan je het net voor de ogen ook nog eens extra bevestigen om er een mooi figuur te krijgen voor je paard paard surprise makensurprise, maak het niet helemaal perfect; dat gaat zo veel makkelijker met papier-maché. Knip uit wat stevig papier twee oren en bevestig deze bovenaan op het hoofd van jouw paard surprise.

Knip je kranten in snippers en maak je behanglijm aan volgens de instructie op de verpakking, begin nu met het bedekken van jouw paard surprise met papier-maché.
paard surprise makenOp de afbeelding is er gekozen voor een ander soort lijm (zelfgemaakt) en keukenrollen; echter met kranten en behanglijm krijg je hetzelfde effect voor jouw paard surprise en is dat net iets makkelijker en goedkoper te verkrijgen.

Wanneer je paard surprise droog is kan je beginnen met het verven, en klaar je is je paard surprise! Voor de zebra verf je de surprise zoals op de afbeelding.

11 gedachten over “Paard surprise maken”

  1. Hey echt een hele leuke surprise ik wouw ook een paard surprise maken voor mijn klasgenootje lijkt me echt leuk om te maken ik heb nu wat meer inspiratie dankjewel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie