Overzicht » Nog meer surprise ideeën (51-75)

Nog meer surprise ideeën (51-75)

        volgende-knop

pikachu pokemon51) Pokémon surprise: Een Pokémon surprise maken is best eenvoudig. Bedenk eerst een Pokémon karakter. Even als voorbeeld nemen we Pikachu. Om het lichaam te maken van Pikachu heb je een ballon nodig, papier maché en verf. De armen kun je op het lichaam verven. De oren en staart kun je maken van voorgeknipt karton waar je ook papier maché overheen doet.

ufo maken52) Ufo surprise: Een ufo surprise maken voor de echte alien fan. Simpel gezegd is een ufo een ballon met een kartonnen ring daar omheen. Met wat verf kun je het op een ‘echte’ufo laten lijken. Gebruik je fantasie en google naar wat plaatjes. Uiteraard kun je met papier maché de boel stevig in elkaar zetten.

surprise maken53) Speakerbox surprise: Voor de echte muziek liefhebben kun je en speakerbox surprise maken. Waarschijnlijk is dit een van de makkelijkst te maken surprises. Je hebt in ieder geval een doos nodig en zwart papier of verf. Aluminium folie kan ook van pas komen.
Wellicht kun je met een plastic bordje de speaker zelf een 3d effect geven. Uiteraard moet je deze dan nog wel even verven.

piet surprise54) Piet surprise – Een zwarte piet: Je kunt een surprise vrij eenvoudig een zwarte piet maken. Je kunt hiervoor een kartonnen doos gebruiken wat het lichaam moet voorstellen. Armen en benen kun je maken van wc-rollen en keuken-rollen. Vergeet niet de details zoals een leuke kraag, veren voor de hoed en wellicht een paar pepernoten.

pizza maken55) Pizza tijd!: Een pizza surprise voor de hongerige klant. Je kunt de pizza bovenop een kartonnen doos maken. Wat heb je allemaal nodig? Eventueel purschuim om een mooie rand te maken. Rode verf dat de tomatensaus voorstelt. Zaagsel (eventueel geel geverfd) dat de kaas voorstelt. Wellicht kun je hem nog aankleden met wat ander garnituur zoals groenten. Hiervoor zou je eventueel echte blaadjes kunnen gebruiken als je nog een struik in de buurt kunt vinden waar wat op zit.

dynamiet staaf56) Dynamiet surprise: Een staaf dynamiet is makkelijk gemaakt. Wat het je nodig? Karton om de dynamiet staaf mee te maken. Rood papier of rode verf voor de kleur van de staaf. Touw wat als lont dient. Nu nog alleen een vlam welke je van gekleurd papier kunt maken. Je kunt er ook naar Googelen en deze uitprinten. Denk er wel over na of je cadeau er in gaat passen.

surprise maken57) Weegschaal surprise: Een weegschaal kun je uiteraard niet voor iedereen maken. Niet ieder stelt dit op prijs. Vooral mensen die problemen met hun gewicht hebben. Deze surprise is heel makkelijk te maken en kost je weinig tijd. Een kartonnen doos met een wijzerplaat en 2 voeten is bijna al voldoende. Een likje verf er op en hij is klaar. Let er wel op dat niet echt iemand hier op gaat staan :).

surprise maken58) Cactus surprise: Een cactus surprise maken is niet heel moeilijk. Je kunt er niet elk cadeau in kwijt dus weeg van te voren af of deze surprise past. Om de cactus te maken heb je een platenpot nodig en saté of cocktailprikkers. De cactus zelf kun je van karton maken of papier maché.
Voor de aarde kun je echte aarde gebruiken of een ander materiaal zoals lijm met koffie of geverfd zaagsel.

surprise maken59) Biertender surprise: Een echte mannen surprise! De biertender is ook makkelijk om te maken. Een kartonnen doos is de basis. Bedenk welk merk bier je hier gaat verkopen en zorg voor een mooi en duidelijk logo. Wordt het Heineken, Grolsch of iets anders? Aluminium folie kun je goed gebruiken voor de kraan en voorkant. Doe er eventueel een bierglas bij met aan de binnenkant een stuk papier opgerold in de kleuren geel en wit.

60) Palmboom surprise: Moet jij een surprise maken voor iemand die iets heeft met vakantie of tropische oorden? Wellicht is een palmboom dan iets. Wat je nodig hebt is karton. Deze rol je op en plakt het past. Dit is de stam. Deze kun je met bruine verf een kleurtje geven. De bladeren maak je van wit A4 papier. Plak 2 blaadjes op elkaar om een stevig blad te maken. Je kunt een patroon uitprinten of de A4’tjes groen verven.  Schilder ze groen en knip ze uit. Door ze in te knippen krijg je bladeren. In totaal heb je 3 à 4 bladeren nodig. Deze kun je aan het karton vastnieten.

snickers papiertje61) Snickers surprise: Maak een Snickers. Deze surprise maken kost weinig tijd.
Print de Snickers wikkel uit en maak vouwen in de lengte. Stop je kado er in en klaar. Klik op de afbeelding hier rechts om het grote voorbeeld te bekijken en uit te printen. Druk de toetsencombinatie “Control + P” in om af te drukken.

M&M surprise62) M&M’s surprise: Maak een grote zak M&M’s en verstop je cadeau er in! Hier rechts kun je op de foto klikken waarna een printbare versie verschijnt. Druk op Control P om de afbeelding af te drukken. Vergeet niet een bodem te maken. Als je er een groter cadeau in kwijt wilt dan kun je een aparte voorkant en achterkant uitprinten. Zo krijg je een surprise verpakking ter grootte van een A4 papiertje. Gebruik bij een grotere maak niet te dun papier.

surprise maken ipad63) iPad surprise maken: Een iPad is een plat apparaat dus als je een iPad surprise wilt maken dan past niet elk cadeau er in. Hij is ideaal geschikt voor cadeaubonnen en kleine boeken. De iPad is eenvoudig te maken door een verzenddoos te nemen (te koop bij Bruno of een TNT postpunt) en daarop de afbeelding van een iPad homescreen en iPad achterkant te plakken. Hier kun je een iPad surprise voorbeeld bekijken (opent in nieuw venster).

surprise maken iphone64) iPhone surprise maken: Een iPhone maken is zo simpel as wat. Hij kost weinig tijd om te maken. Benodigdheden: Verzenddoos (Bruna/Tnt post punt) of andere kleine platte doos. Klik op de iPhone afbeelding rechts en print de afbeelding uit en knip hem op maat. Plak de iPhone op de doos en klaar. Zeer geschikt voor kleine (platte) cadeaus.

surprise maken ipod65) iPod surprise maken: Een iPod heb je zo in elkaar zitten. Waarschijnlijk een van de makkelijkste surprises om te maken. Klik op de iPod rechts en open daarmee het knip voorbeeld. Print hem uit en knip je iPod rond de lijnen af. Vervolgens vouw je de iPod in elkaar en lijm je met Pritt of een papierlijm je iPod in elkaar.

surprise maken auto66) Auto surprise maken: In dit geval hebben we een Volkswagen Kever als auto. Je kunt hem heel eenvoudig uitprinten door rechts op de afbeelding te klikken.De auto kun je inkleuren met potlood of stift. Vervolgens knip je het donkergrijze gebied weg rond de auto.Daarna kun je de lijmvlakken vouwen welke gekenmerkt zijn met een sterretje (*). Smeer deze in met papierlijm zoals Pritt. Plak daarna de tegenovergestelde vlakken aan elkaar vast. Deze auto surprise is makkelijk te maken in weinig tijd.

surprise maken aap67) Aap surprise maken: Een leuke aap is nooit weg en valt altijd in de smaak. Het is vrolijk en verrassend net zoals een aap kan zijn. Je kunt alleen de apenkop maken maar ook de rest van zijn lichaam. Je zou met papier maché het hoofd van de aap kunnen maken. Plak vervolgens de uitgeknipte onderdelen stuk voor stuk op. Je kunt hier rechts op de aap afbeelding klikken voor het knip voorbeeld.

basketbal surprise maken68) Basketbal surprise maken: Bij basketbal denk je meteen aan een bal. Een basketbal kun je maken met een ballon en papier maché. Blaas de ballon niet te hard op zodat hij nog rond blijft. Doe hier vervolgens papier maché omheen. Laat een klein stukje open zodat je het cadeau er nog in kunt verstoppen. Zodra de papier maché is uitgehard kun je de ballon lek prikken. Stop je cadeau er in en plak het laatste stuk je dicht. Verf de basketbal eerst oranje. Met een spons kun je met een iets donkere kleur het reliëf er in sponsen voor een mooi effect. Als laatst kun je met een watervaste stift de zwarte lijnen trekken.

surprise maken caravan69) Caravan surprise maken: Voor de kampeerder kun je een caravan maken. Je hebt dik karton nodig voor de zijwanden. Teken deze uit en snij 2 lagen in een keer uit. Hierdoor krijgt je caravan meteen de goede vorm. Vervolgens kun je met dun karton de voor, de achter en bovenkant maken. Deze kun je uit een stuk maken. Met verf kun je de caravan detail geven.

hockeystick70) Hockey surprise maken: Maak een hockeystick voor de hockey fan. Met 3 keukenrollen (karton) en wat papier maché heb je zo een hockeystick in elkaar zitten. In de keukenrollen kun je het cadeau verstoppen. Met verf kun je het geheel mooi aankleden. Benodigdheden: kranten, keukenrollen, verf, behangplaksel.

vogel surprise maken71) Vogel surprise maken: Maak voor de vogel liefhebber een grote vogel waar je ook de grotere cadeaus in kwijt kunt. De vogel kun je maken met papier maché. Wat heb je nodig voor om de vogel te maken: Kranten, behangplaksel, verf, 2 ballonnen. Blaas 2 ballonnen op en plak ze aan elkaar vast. Doe daarna papier maché er om heen. Plak er 2 vleugels op, 2 ogen en een snavel. Uiteraard kun je deze er ook op verven.

paardrijden surprise72) Paard / Paardrijden surprise maken: Voor een paardenliefhebber kun je eenvoudig een surprise maken met een paard. Mocht je het cadeau niet in het paard zelf kunnen verstoppen dan kun je het paard op een verhoging maken (doos). Ook een stal maken is erg leuk. Het paard kun je helemaal van aluminiumfolie maken. Aluminiumfolie kun je heel goed in model krijgen door er een propje van te maken of te vouwen of rollen. Met 1 rol aluminiumfolie kun je al heel veel maken!

hamburger surprise maken73) Hamburger surprise maken: Moet jij een surprise maken voor een McDonalds of Burgerking fan? Dan kun je een hamburger maken of een compleet menu! Uiteraard kun je naar de McDonalds gaan en een menu bestellen en vervolgens de verpakking mee naar huis nemen :). Je kunt het uiteraard ook zelf na maken met je eigen fantasie. Tip: je kunt ook een dienblad kopen en daar de placemat van McDonalds op doen. En de hamburger, cola en patat friet namaken.

voetbal surprise74) Voetbalveld surprise maken: Maak een voetbalveld. Redelijk eenvoudig. Je hebt een doos nodig zoals een schoenendoos. Deze beplak je met bijv. groen papier zodat het op een voetbalveld gaat lijken. Trek witte lijnen (verf). De doelen kun je met aluminiumfolie maken. Scheur een stuk af en rol het op. Daarna kun je het vouwen. Lijm de onderdelen in elkaar met een lijmpistol en je hebt zo je doel klaar.

sinterklaas surprise75) Microfoon sinterklaas surprise: Maak eenvoudig en snel een microfoon voor iemand die graag zingt. Een microfoon kun je heel eenvoudig maken door een keukenrol te nemen en deze zwart te maken. Als je hem van breed naar smal wil laten lopen moet je hem even inknippen en vastplakken. De bovenkant kun je open laten om het cadeau in te stoppen. Vervolgens maak je een grote prop aluminiumfolie en die stop je in de keukenrol.

            volgende-knop

174 gedachten over “Nog meer surprise ideeën (51-75)”

 1. Ik moet een surprise maken voor iemand uit mijn hockeyteam, ze houd van make-up, sieraden en van hockey natuurlijk, het liefst maak ik iets met sieraden, maar ik weet niet wat!! Een hockeystick gebeurd elk jaar, en vind ik dus niet zo orgineel, wie weet ietss???????

  Beantwoorden
 2. Hallo! Ik had veel berichtjes gestuurd over wat ik zou moeten maken morgen, want overmorgen moet de suprise af zijn voor school. Ik wist helemaal niks maar toen dacht ik opeens… Een wasmachine! Ik weet niet of dat degene dat ik heb getrokken er van houd, zal toch wel. Ze hield ook van huishouden dus dacht ik dat ook, je kunt het vooral voor meisjes maken. Ook wel voor jongens maar de meeste jongens zullen er niet blij mee zijn. Je hebt een schoenendoos (met deksel) de deksel plak je aan een schoennen-dood. Je maakt een rondje in de schoenendoos en knip je eruit. Dat rondje word het gat waar alles in gaat, die maak je met aluminiumfolie mooi. Je doet daar de cadeautjes in en dan kan hij/zij graaien! De rest van de schoenendoos maak je gewoon wit. Je kan er nog foto’s bij plakken, en nog knopjes! Dus wat heb je nodig? Schoenendoos + deksel, knutselpapier, plakband, aluminiumfolie!
  Succes! Mvg. Demi

  Beantwoorden
 3. heyy ik heb mijn Opa wat moet ik maken voor hem hij hou van volleyball en is erg sportief wat voor gedicht moet ik maken moet donderdag af zijn aaaaaaah help

  Beantwoorden
 4. het lukt me niet op een account ofzo te maken dus nu maar ff zo….
  ik moet voor een jongen een surprise maken en hij houd van minecraft en dat soort shit..
  maar ik kan geen fatsoenlijk plaatje uitprinten en tekenen weet ik niet… ik zit nu erg in de stress want het moet morgen al af!
  Please! iemand die een idee heeft??

  Beantwoorden
  • Leuk ,ben zelf ook een Belieber!!! Misschien kun je een CD branden van hem en die dan in een doos doen die je helemaal versierd hebt en dan plak je een grote foto erop (zelf heb ik van een dubbelgevouwd karton beplakt met pakpapier en daar een foto van hem opgeplakt en daar dan de cadeautjes in gedaan ) Alvast veel suc6 misschien kun je er wat mee!
   Groetjes Belieber

   Beantwoorden
  • Maak een CD van Justin Bieber. Knip een ronde uit karton met in het midden een rondje eruit. Pak dit nu in met aluminiumfolie. Plak daarop foto’s van justin bieber en muzieknoten of zoiets. Je kunt er ook een CD Speler omheen bouwen gewoon een doos met een openstaande klep.

   Hoop dat je er iets aan hebt

   Beantwoorden
 5. Ik heb een jongen getrokken, hij houdt van voetbal en van vogeltjes, hij zit in groep 6. Wat moet ik maken…….??. Helpppp—- Iemand nog ideeën? ( ben niet heel handig met papiermache kan het wel maar niet van die moeilijke dingen…)

  Beantwoorden
  • Hoi, ik heb een leuk idee.
   Hij houd toch van vogeltjes.. Maak een uil! Je hebt ballonnen en die bedek je met papier-mache. Dan teken je oogjes en een mond die plak je op bruine papier-mache, je maakt nog een neusje! Dan is die klaar. Ik wou ook eerst het idee doen maar toen dacht ik.. Waar kan je de cadeautjes kwijt? Ik heb al wat anders gevonden en ik hoop dat jij iets op de cadeau’s kan bedenken! Nou ik wens je veel plezier met je suprise.
   Wat heb je ookal weer nodig? – ballonnen. – papier-mache. – knutselpapier.
   Succes! Mvg Demi!

   Beantwoorden
  • maak een make-up tafel zet doe in de onderkant van een doos of zo,, deurtjes in en doe daar een cadeau in, maar een soort spiegel van aluminum folie en leg op de make-up tafel de cadeautjes neer.
   Misschien een leuk idee!!!!!????!!!

   Beantwoorden
 6. Hoi , wie heeft er tips voor een meisje die van voetbal houdt en van meidenavondjes houdt met vriendinnen , ik heb 4 kleine kadootjes…Wie heeft tips voor mij ??Groetjes

  Beantwoorden
  • Mijn dochter heeft ook een voetballiefhebber getrokken!
   Een vriendin van mij had een super idee!!
   Op een stuk piepschuim de omtrek van een shirt tekenen.
   Dit dan op de lijntjes uitsnijden.
   Gaatjes maken om de kadootjes in te doen,dat afplakken met wit papier.
   Dan het shirt van piepschuim omwikkelen met crèpapier in de kleur van de favoriete voetbalclub.
   Dan de embleems van de voetbalclub uitprinten,rugnummer bv en op “het shirt plakken”
   Wij gaan er ook mee beginnen….succes!!!!!

   Beantwoorden
 7. Je kunt dus voor meisjes iets van een make up ding maken zoals lippenstift, nagellak, make up doos noem maar op waar zij van houd.
  En voor jongens kun je een voetbal, voetbalveld, iets met games zoals controller ergens van, cd van het spel waar hij van houd, poppetje (bijv bij minecraft een minecraft poppetje) dat kun je allemaal maken!

  Heb je nog verdere vragen stel maar aan mij!!
  Veel plezier!!!!!
  groetjes lovertje xxxxx

  Beantwoorden
 8. HELP ME PLEASE IK HEB EEN MEISJE EMMA HEET ZE ZE IS ECHT HEEL ERG KIESKEURIG ALS ZE IETS NIET LEUK VIND GAAT ZE HET METEEN ZEGGEN IK DE KADOOOTJES AL MAAR NU ALLEN DE SURPRISE ZELF HELPPPPPPPPPP ME PLEASE IK WEET HET ECHT NEIT MEER IK WEET NIET ZO VEEL VAN DER WAN IK GA NIET ZO VAAK MET HAAR OM

  Beantwoorden
 9. Heeeeeeeeeeeeeeeeey daar ik ben een meisje van 12 en ik heb mijn broer van 17 en hij doet een hbo opleiding ik dacht misschien is het leuk om een rugtas of een studenten hoedje te maken ook houdt hij van games maar het moet wel groot zijn want anders passen de cadeautjes niet in de surprise. Alvast bedankt en help me alsjeblieft ik heb u hulp echt nodig pleas !!!!!!!! Groetjes Merian xxxx

  Beantwoorden
 10. Heej, Ik heb jongen 4. Ik heb dus een boy <33. En wow, Wat heb ik geluk! Het is een jongen die ik leuk vindt, Maar hij vindt mij ook leuk ;33. Maarr.. Het probleempjj is nou: Ik.. WIL HET SUPER MOOI MAKEN MAAR ONS THEMA IS: GOEDE DOELEN
  EN IK MAAK EEN IKKI VAN KIDS FOR ANIMALS MAAR DIE ZIT ER ZOWIEZO NII BIJ 🙁 Dus help me nouww! Gelukkig heb ik een zus die me helpt. Ps. Toch nog bedankt!

  Beantwoorden
  • pak een vierkante doos stop je surprise er in verf de onderkant en zijkanten bruin en de bovenkant groen(en een klein beetje van de bovenkant van de zijkanten ook groen) en je hebt het logo van Minecraft

   Beantwoorden
  • Heey, ik heb ook een jongen getrokken die minecraft speelt. Zoek eens op google op ‘Steve minecraft’ deze kun je namaken (heb ik ook gedaan).
   Pak een schoenendoos en beplak die met lichtblauw papier. Zoek op google Steve’s hoofd op en print deze uit. Plak deze op de schoenendoos. Maak muizentrappetjes als armen en benen, in de schoenendoos kunnen de cadeautjes en klaar ben je!

   Beantwoorden
 11. Hei ,, ik heb een jongen getrokken ! opzich niet zo’n probleem , maar hij houd van graffiti , friet en grapjes maken . Mischien een muur maken met graffiti erop en dan een prullenbak vol frietjes (nep) en dan zit daar het kadootje in . ik weet nog niet echt wat ik wil maken , dus help me ! xx

  Beantwoorden
 12. Hooooooooooi!
  Ik moet een surprise maken.
  En degene die ik heb is een jongen.
  En hij houdt van gamen en voetballen.
  Meer hobby’s heeft hij niet opgeschreven.
  Kan iemand me helpen PLEAS.

  Beantwoorden
 13. Ik moet een surprise voor een meisje maken uit mijn klassen! Ze houdt van voetballen en kletsen. Wat kan ik voor haar maken denken jullie. Plzzz reageer ik heb jullie hulp echt nodiggg 😀 xx

  Beantwoorden
 14. Een jongen uit mijn klas houd van zijn ipod touch voetbal tennis en is allergisch voor chocola dus chocola wordt hem niet

  Iemands ideeën alvast bedankt!
  Groetjes,
  Lieve

  Beantwoorden
 15. Ik ga een suprise maken, het is voor een meisje en ze houd van voetbal, dieren (zoals hondjes) en tekenen kan ze goed. ik dacht aan een voetbal veld… goed idee??

  Beantwoorden
 16. Heey!
  ik wil graag een suprise maken.
  Die ene die ik heb is een meisje
  en die houdt heel veel van make-up en meisjesdingen
  wie kan me helpen om een suprise te maken

  Alvast bedankt.!

  Beantwoorden
 17. ik moet een surprise maken voor een jongen die veel met zijn hond speelt, veel gamet, en veel van ajax houdt. ik heb geen idee om wat te maken.
  ps het maakt niet uit dat het moeilijk is.

  Beantwoorden
 18. Ik wilde voor iemand die een Volkswagen Kever heeft de auto als surprise maken, nu kwam ik erachter dat dit geen kever is maar een oude fiat 500. Misschien dat jullie dit aan kunnen passen op deze pagina?!

  Beantwoorden
 19. Kon maar niet bedenken welke surprise ik zou schenken… haha…
  Mijn vader had laatst een nieuwe tv gekocht en daar zaten grote piepschuim stukken in. Ik heb een transformer daarmee gemaakt als surprise.

  Ik heb een grote doos genomen en daar de piepschuim aan vast gemaakt. Dat waren zijn armen en benen. Van internet heb ik plaatjes afgekeken. Echt heel goed gelukt. Jammer dat ik geen foto heb. Kan je hier trouwens foto’s uploaden?

  Beantwoorden

Plaats een reactie