Overzicht » Nog meer surprise ideeën (51-75)

Nog meer surprise ideeën (51-75)

        volgende-knop

pikachu pokemon51) Pokémon surprise: Een Pokémon surprise maken is best eenvoudig. Bedenk eerst een Pokémon karakter. Even als voorbeeld nemen we Pikachu. Om het lichaam te maken van Pikachu heb je een ballon nodig, papier maché en verf. De armen kun je op het lichaam verven. De oren en staart kun je maken van voorgeknipt karton waar je ook papier maché overheen doet.

ufo maken52) Ufo surprise: Een ufo surprise maken voor de echte alien fan. Simpel gezegd is een ufo een ballon met een kartonnen ring daar omheen. Met wat verf kun je het op een ‘echte’ufo laten lijken. Gebruik je fantasie en google naar wat plaatjes. Uiteraard kun je met papier maché de boel stevig in elkaar zetten.

surprise maken53) Speakerbox surprise: Voor de echte muziek liefhebben kun je en speakerbox surprise maken. Waarschijnlijk is dit een van de makkelijkst te maken surprises. Je hebt in ieder geval een doos nodig en zwart papier of verf. Aluminium folie kan ook van pas komen.
Wellicht kun je met een plastic bordje de speaker zelf een 3d effect geven. Uiteraard moet je deze dan nog wel even verven.

piet surprise54) Piet surprise – Een zwarte piet: Je kunt een surprise vrij eenvoudig een zwarte piet maken. Je kunt hiervoor een kartonnen doos gebruiken wat het lichaam moet voorstellen. Armen en benen kun je maken van wc-rollen en keuken-rollen. Vergeet niet de details zoals een leuke kraag, veren voor de hoed en wellicht een paar pepernoten.

pizza maken55) Pizza tijd!: Een pizza surprise voor de hongerige klant. Je kunt de pizza bovenop een kartonnen doos maken. Wat heb je allemaal nodig? Eventueel purschuim om een mooie rand te maken. Rode verf dat de tomatensaus voorstelt. Zaagsel (eventueel geel geverfd) dat de kaas voorstelt. Wellicht kun je hem nog aankleden met wat ander garnituur zoals groenten. Hiervoor zou je eventueel echte blaadjes kunnen gebruiken als je nog een struik in de buurt kunt vinden waar wat op zit.

dynamiet staaf56) Dynamiet surprise: Een staaf dynamiet is makkelijk gemaakt. Wat het je nodig? Karton om de dynamiet staaf mee te maken. Rood papier of rode verf voor de kleur van de staaf. Touw wat als lont dient. Nu nog alleen een vlam welke je van gekleurd papier kunt maken. Je kunt er ook naar Googelen en deze uitprinten. Denk er wel over na of je cadeau er in gaat passen.

surprise maken57) Weegschaal surprise: Een weegschaal kun je uiteraard niet voor iedereen maken. Niet ieder stelt dit op prijs. Vooral mensen die problemen met hun gewicht hebben. Deze surprise is heel makkelijk te maken en kost je weinig tijd. Een kartonnen doos met een wijzerplaat en 2 voeten is bijna al voldoende. Een likje verf er op en hij is klaar. Let er wel op dat niet echt iemand hier op gaat staan :).

surprise maken58) Cactus surprise: Een cactus surprise maken is niet heel moeilijk. Je kunt er niet elk cadeau in kwijt dus weeg van te voren af of deze surprise past. Om de cactus te maken heb je een platenpot nodig en saté of cocktailprikkers. De cactus zelf kun je van karton maken of papier maché.
Voor de aarde kun je echte aarde gebruiken of een ander materiaal zoals lijm met koffie of geverfd zaagsel.

surprise maken59) Biertender surprise: Een echte mannen surprise! De biertender is ook makkelijk om te maken. Een kartonnen doos is de basis. Bedenk welk merk bier je hier gaat verkopen en zorg voor een mooi en duidelijk logo. Wordt het Heineken, Grolsch of iets anders? Aluminium folie kun je goed gebruiken voor de kraan en voorkant. Doe er eventueel een bierglas bij met aan de binnenkant een stuk papier opgerold in de kleuren geel en wit.

60) Palmboom surprise: Moet jij een surprise maken voor iemand die iets heeft met vakantie of tropische oorden? Wellicht is een palmboom dan iets. Wat je nodig hebt is karton. Deze rol je op en plakt het past. Dit is de stam. Deze kun je met bruine verf een kleurtje geven. De bladeren maak je van wit A4 papier. Plak 2 blaadjes op elkaar om een stevig blad te maken. Je kunt een patroon uitprinten of de A4’tjes groen verven.  Schilder ze groen en knip ze uit. Door ze in te knippen krijg je bladeren. In totaal heb je 3 à 4 bladeren nodig. Deze kun je aan het karton vastnieten.

snickers papiertje61) Snickers surprise: Maak een Snickers. Deze surprise maken kost weinig tijd.
Print de Snickers wikkel uit en maak vouwen in de lengte. Stop je kado er in en klaar. Klik op de afbeelding hier rechts om het grote voorbeeld te bekijken en uit te printen. Druk de toetsencombinatie “Control + P” in om af te drukken.

M&M surprise62) M&M’s surprise: Maak een grote zak M&M’s en verstop je cadeau er in! Hier rechts kun je op de foto klikken waarna een printbare versie verschijnt. Druk op Control P om de afbeelding af te drukken. Vergeet niet een bodem te maken. Als je er een groter cadeau in kwijt wilt dan kun je een aparte voorkant en achterkant uitprinten. Zo krijg je een surprise verpakking ter grootte van een A4 papiertje. Gebruik bij een grotere maak niet te dun papier.

surprise maken ipad63) iPad surprise maken: Een iPad is een plat apparaat dus als je een iPad surprise wilt maken dan past niet elk cadeau er in. Hij is ideaal geschikt voor cadeaubonnen en kleine boeken. De iPad is eenvoudig te maken door een verzenddoos te nemen (te koop bij Bruno of een TNT postpunt) en daarop de afbeelding van een iPad homescreen en iPad achterkant te plakken. Hier kun je een iPad surprise voorbeeld bekijken (opent in nieuw venster).

surprise maken iphone64) iPhone surprise maken: Een iPhone maken is zo simpel as wat. Hij kost weinig tijd om te maken. Benodigdheden: Verzenddoos (Bruna/Tnt post punt) of andere kleine platte doos. Klik op de iPhone afbeelding rechts en print de afbeelding uit en knip hem op maat. Plak de iPhone op de doos en klaar. Zeer geschikt voor kleine (platte) cadeaus.

surprise maken ipod65) iPod surprise maken: Een iPod heb je zo in elkaar zitten. Waarschijnlijk een van de makkelijkste surprises om te maken. Klik op de iPod rechts en open daarmee het knip voorbeeld. Print hem uit en knip je iPod rond de lijnen af. Vervolgens vouw je de iPod in elkaar en lijm je met Pritt of een papierlijm je iPod in elkaar.

surprise maken auto66) Auto surprise maken: In dit geval hebben we een Volkswagen Kever als auto. Je kunt hem heel eenvoudig uitprinten door rechts op de afbeelding te klikken.De auto kun je inkleuren met potlood of stift. Vervolgens knip je het donkergrijze gebied weg rond de auto.Daarna kun je de lijmvlakken vouwen welke gekenmerkt zijn met een sterretje (*). Smeer deze in met papierlijm zoals Pritt. Plak daarna de tegenovergestelde vlakken aan elkaar vast. Deze auto surprise is makkelijk te maken in weinig tijd.

surprise maken aap67) Aap surprise maken: Een leuke aap is nooit weg en valt altijd in de smaak. Het is vrolijk en verrassend net zoals een aap kan zijn. Je kunt alleen de apenkop maken maar ook de rest van zijn lichaam. Je zou met papier maché het hoofd van de aap kunnen maken. Plak vervolgens de uitgeknipte onderdelen stuk voor stuk op. Je kunt hier rechts op de aap afbeelding klikken voor het knip voorbeeld.

basketbal surprise maken68) Basketbal surprise maken: Bij basketbal denk je meteen aan een bal. Een basketbal kun je maken met een ballon en papier maché. Blaas de ballon niet te hard op zodat hij nog rond blijft. Doe hier vervolgens papier maché omheen. Laat een klein stukje open zodat je het cadeau er nog in kunt verstoppen. Zodra de papier maché is uitgehard kun je de ballon lek prikken. Stop je cadeau er in en plak het laatste stuk je dicht. Verf de basketbal eerst oranje. Met een spons kun je met een iets donkere kleur het reliëf er in sponsen voor een mooi effect. Als laatst kun je met een watervaste stift de zwarte lijnen trekken.

surprise maken caravan69) Caravan surprise maken: Voor de kampeerder kun je een caravan maken. Je hebt dik karton nodig voor de zijwanden. Teken deze uit en snij 2 lagen in een keer uit. Hierdoor krijgt je caravan meteen de goede vorm. Vervolgens kun je met dun karton de voor, de achter en bovenkant maken. Deze kun je uit een stuk maken. Met verf kun je de caravan detail geven.

hockeystick70) Hockey surprise maken: Maak een hockeystick voor de hockey fan. Met 3 keukenrollen (karton) en wat papier maché heb je zo een hockeystick in elkaar zitten. In de keukenrollen kun je het cadeau verstoppen. Met verf kun je het geheel mooi aankleden. Benodigdheden: kranten, keukenrollen, verf, behangplaksel.

vogel surprise maken71) Vogel surprise maken: Maak voor de vogel liefhebber een grote vogel waar je ook de grotere cadeaus in kwijt kunt. De vogel kun je maken met papier maché. Wat heb je nodig voor om de vogel te maken: Kranten, behangplaksel, verf, 2 ballonnen. Blaas 2 ballonnen op en plak ze aan elkaar vast. Doe daarna papier maché er om heen. Plak er 2 vleugels op, 2 ogen en een snavel. Uiteraard kun je deze er ook op verven.

paardrijden surprise72) Paard / Paardrijden surprise maken: Voor een paardenliefhebber kun je eenvoudig een surprise maken met een paard. Mocht je het cadeau niet in het paard zelf kunnen verstoppen dan kun je het paard op een verhoging maken (doos). Ook een stal maken is erg leuk. Het paard kun je helemaal van aluminiumfolie maken. Aluminiumfolie kun je heel goed in model krijgen door er een propje van te maken of te vouwen of rollen. Met 1 rol aluminiumfolie kun je al heel veel maken!

hamburger surprise maken73) Hamburger surprise maken: Moet jij een surprise maken voor een McDonalds of Burgerking fan? Dan kun je een hamburger maken of een compleet menu! Uiteraard kun je naar de McDonalds gaan en een menu bestellen en vervolgens de verpakking mee naar huis nemen :). Je kunt het uiteraard ook zelf na maken met je eigen fantasie. Tip: je kunt ook een dienblad kopen en daar de placemat van McDonalds op doen. En de hamburger, cola en patat friet namaken.

voetbal surprise74) Voetbalveld surprise maken: Maak een voetbalveld. Redelijk eenvoudig. Je hebt een doos nodig zoals een schoenendoos. Deze beplak je met bijv. groen papier zodat het op een voetbalveld gaat lijken. Trek witte lijnen (verf). De doelen kun je met aluminiumfolie maken. Scheur een stuk af en rol het op. Daarna kun je het vouwen. Lijm de onderdelen in elkaar met een lijmpistol en je hebt zo je doel klaar.

sinterklaas surprise75) Microfoon sinterklaas surprise: Maak eenvoudig en snel een microfoon voor iemand die graag zingt. Een microfoon kun je heel eenvoudig maken door een keukenrol te nemen en deze zwart te maken. Als je hem van breed naar smal wil laten lopen moet je hem even inknippen en vastplakken. De bovenkant kun je open laten om het cadeau in te stoppen. Vervolgens maak je een grote prop aluminiumfolie en die stop je in de keukenrol.

            volgende-knop

174 gedachten over “Nog meer surprise ideeën (51-75)”

 1. Hoi,

  ik heb een meisje geroken en het is mijn vriendin ik weet niet wat ik moet maken
  haar naam begint met N, ze houd ven volleybal maar een bal heeft ze al vorige jaar gekregen.
  ze is een drama mens, stuur goed in tekenen, zijn en houd van unicorn ik wel een unicorn maken
  maar hoe???
  wil iemand mij helpen alstublieft

  Beantwoorden
 2. Hoi weet je wat ik ga maken een voetbalveld met de schoenendoos en daaronder schrijf ik brievenbus van Christiaan Ronaldo en daar maak ik een grabbel doos en daar doe ik de cadaoutjes in

  Beantwoorden
 3. Hallo,
  Het zijn handige tips om surprises te maken alleen ik weet niet wat ik moet maken voor het meisje dat ik heb getrokken ze houdt erg van volleybal en tv kijken alleen vorig jaar had dat meisje al een bal gekregen met cadeautjes erin
  Wat moet ik maken?

  Beantwoorden
 4. Ik moet 2 Surprises maken.
  1 voor school en 1 voor volleybal.
  Voor school heb ik een jongen hij houdt van voetbal maar een papier maché voetbal heeft ie al is gekregen wat koet ik nu doen??????
  Voor volleybal heb ik een meisje ze houdt van make-up en natuurlijk volleyballen.
  Heeft iemand een idee voor een van deze twee mensen ?????

  Alvast heel erg bedankt
  X Sharon
  P.s. Het moet over 2 weken af

  Beantwoorden
  • Ik zou voor de jongen niets doen dat echt te maken heeft met voetbal, waarschijnlijk krijgt hij elk jaar weer hetzelfde… Die jongen heeft vast wel een anderen leuke hobby muziek bijvoorbeeld. Probeer iets anders leuks te maken.
   Voor het meisje die op volleybal zit geld miss het zelfde verhaal… Dus maak iets dat zij ook leuk vind. Trouwens het hoeft niet persé een suprise te zijn van een hobby he, in Sinterklaas pop zou ook leuk kunnen zijn.

   Veel succes ermee
   Gr. Anoniem

   Beantwoorden
  • Hoi Sharon!

   voor volleybal had je een meisje dat van make-up houd getrokken zei je,
   dus misschien is het leuk om een beautycase te maken. Als cadeautjes kan je er dan leuk make-up en haar-spullen in doen. Misschien een ideetje..
   Veel Succes!!

   Beantwoorden
  • Voor dat meisje van volleybal kun je een grote doos beplakken met allerlei keuren papier en er dan een kleinere doos op doen en die zwart verveeld een groot nagellak potje!

   Beantwoorden
  • Voor die meisje kun je een koptalfel ( make up tafel)
   Met natuurlijk nagelak lippenstift Enzo. Het hoeft niet echte make up te zijn je kunt ze zelf ook maken en dan echte sieraden.

   Voor de jongen voetbal als die dat leuk vindt, dus een doos en daarin als een voetbalveld doen

   Beantwoorden
 5. Hoi
  Ik heb een jongen getrokken.
  Die jongen zit op kick boksen
  Zat op voetbal
  Em. wil een kneet gum en stabilo pen
  En ik weet niet wat ik moet maken
  Hij is stoer. Hij is 11 jaar en hij hou niet van domme
  Irritante dingen
  Dankjewel groetjes dilan
  Ik wil morgen beginnen want hij wil snel beginnen

  Beantwoorden
  • heey zelf zit ik ook op kickboksen en ik weet wel iets super leuks je hebt een doos nodig en saté prikkers en dunne touwtjes op de doos doe je in elke hoek en saté prikker en dan wikkel je de touwtjes omheen dan heb je eigenlijk een kickboks ring leuk idee toch en in de doos kan je de cadeautjes doen en zelf kan je natuurlijk ook nog dingen er aan toe voegen ik hoop dat je er wat aan hebt x

   Beantwoorden
 6. Hallo
  Km heb een jonge getrokken en zijn hobby ’s zijn alleen maar scouting en hij wil kneetgum dinosaurussenbottenopraverding of wat dan ook hoe dat ding heet help wat moet ik maken het moet over 2 weken af zijn lang tijd maar wil zo snel mogelijk af dan kan ik naar de stad
  Gr. Gina

  Beantwoorden
   • Scoutingkamp, heel makkelijk: flinke doos inpakken met grotpapier/groen papier/groen verven. Van gekleurd karton tent vouwen en op doos plakken (in de vorm van omgekeerde V) . Tentstoken van sateprikkers. Waslijn van sateprikers en touw, scouting blouse en sokken eraan (tekenen op papier, kleuren, uitknippen) . Kampvur van prikkers en getekende en uitgeknipte vlammen. Meertje van blauw papier. Bomen, enz…

    Beantwoorden

Plaats een reactie