Overzicht » Netflix surprise maken

Netflix surprise maken

 netflix surprise maken#89 Netflix surprise: Netflix helemaal hot in Nederland en Belgi en het heeft super veel fans die elke dag uren lang naar Netflix kijken en zo alle films, series en documentaires hebben gezien. Voor zo iemand kan jij een leuke originele Netflix surprise maken.

  • Benodigdheden: kartonnen doos, verf of gekleurd papier, papier
  • Tools: schaar, verfkwasten, lijm
  • Verstopplek: In de doos

Handleiding voor Netflix surprise

Aan de slag: Afhankelijk van waar de persoon op jouw lootje het vaakstenetflix op kijkt kies je een formaat kartonnen doos, de doos is namelijk bestemd om een tv, telefoon of tablet te worden of misschien zelfs een laptop.

Kies gebaseerd hierop het formaat van de doos voor jouw Netflix surprise. Maak met verf of met het gekleurde papier de randen van het apparaat (zwarte/witte omlijning aan de randen en de achterkant) de omlijning kan je ook maken met netflix surprise makenzwart tape als je dit makkelijker vindt, al geeft verven een mooier effect voor jouw Netflix surprise.

Om het apparaat van jouw Netflix surprise zo herkenbaar mogelijk te maken kan je het merknaam natekenen of uitprinten en deze op het scherm plakken, hetzelfde geldt voor eventuele camera’s, knopjes en lampjes die zich op het apparaat bevinden.

Pak nu een groot vel papier, die het formaat heeft van het scherm dat jij op jouw Netflnetflix surprise makenix surprise wilt maken, heb je geen grote vellen tot beschikking? Dan kan je er ook voor kiezen om het deel waar jij het scherm wilt maken te verven in één kleur en vanaf daar te beplakken of vol te tekenen met foto’s en plaatjes die passen op je Netflix surprise scherm.

Bestuur indien nodig op google of op je eigen tablet/tv hoe het Netflix menu eruit ziet en maak alles na. Als je weet wat de persoon van jouw lootje het liefste kijkt print dan screenshots uit van scenes uit die film of serie en plak deze erbij.

2 gedachten over “Netflix surprise maken”

Plaats een reactie