Overzicht » Een muziek surprise maken

Een muziek surprise maken

 11 muziek - 1 11) Muziek surprise: Iedereen is op een manier wel dol op muziek, maar sommige mensen zijn toch een iets doller op muziek dan andere, zo gaan bepaalde mensen elke maand naar een concert of ander optreden of treden zelf misschien zelfs op. Of zijn voortdurend bezig met het zoeken van nieuwe muziek in hun favoriete genre. Een platenspeler surprise is een leuk idee voor de echte muziekliefhebbers.

  • Benodigdheden: (v11 muziek - 2ierkant) schoenendoos, oude plaat of karton, rietjes, papier,
    aluminium folie
  • Tools: schaar, stiften, plakbank, tape
  • Verstop plek: binnenin de platenspeler surprise

Aan de slag

Om een platenspeler surprise te maken begin je met een vierkante schoenendoos, mocht je zelf geen oude schoenendoos hebben, ga dan gerust even naar een schoenenwinkel in de buurt hun hebben vaak wel een aantal lege dozen over die je mee kan nemen, zo niet probeer bij een supermarkt zo een vierkant mogelijke doos te vinden.

Stop je cadeautjes in de schoenendoos, vul de schoenendoos van binnen naar wens op met bijvoorbeeld snippers zodat het cadeautje niet meteen te vinden is in de platenspeler surprise. tape de platenspeler surprise vervolgens dicht zodat het tijdens het knutselen niet open schiet en zodat het cadeautje niet te snel gepakt is en er wel wat moeite gedaan moet worden.

Pak nu papier in de gewenste kleur die jij wilt gebruiken als kleur voor jouw platenspeler surprise bedek de hele doos hier netjes mee, mocht dit niet goed lukken besluit dan om de doos te verven.

Pak de plaat of maak uit karton een zwarte plaat en zet deze op de platenspeler surprise, om hem stabiel en vast te krijgen kan je een klein stukje van een rietje afknippen en 11 muziek - 3vastmaken aan de platenspeler surprise (onderkant los knippen en spreiden en daarmee vast lijmen) plaats vervolgens je plaat over het rietje en de plaat kan nu niet meer teveel verschuiven.

Pak nog een rietje en bedek deze met aluminium folie, mocht het niet goed blijven zitten gebruik dan wat plakband om hem vast te zetten, plaats hem op de hoek van de doos en over de plaat. Je platenspeler surprise is nu klaar.

1 gedachte over “Een muziek surprise maken”

Plaats een reactie