Overzicht » Mobieltje surprise maken

Mobieltje surprise maken

12 mobiele telefoon - 1  12) Mobiele telefoon / mobieltje surprise: het is tegenwoordig niet heel moeilijk om iemand op je lootje te krijgen die absoluut verslaafd is aan zijn of haar mobieltje en het voortdurend in de hand heeft en wanneer hij in de tas zit last heeft van jeukende handen, staat er al wat op facebook? Zal ik een nieuwe selfie posten? Hebben m’n vrienden een whatsapp gestuurd?! Een mobiel surprise is dus super handig voor de meeste!12 mobiele telefoon - 2

  • Benodigdheden: schoenendoos, papier, verf
  • Tools: printer, verfkwasten, schaar
  • Verstopplek: binnenin de telefoon

Aan de slag: bedenk voordat je begint wat voor mobiel surprise jij gaat maken, wat voor mobiel heeft de persoon op jou lootje? Dit is een ideaal idee om na te maken maar dan een “stapje verder”. Maak een mobiel surprise van een telefoon die nog niet bestaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Iphone 8, Samsung Galaxy S7 of een Huawei P18. Maak het zo gek en extreem als je wilt, je kan er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om de huidige telefoon na te maken als mobiel surprise.

Pak een schoenendoos of een andere willekeurige doos, een doos vinden in exact dezelfde vorm als de mobiel heeft een voorkeur maar vaak is zo een doos wel wat lastig te vinden, knip en vouw daarom jou huidige doos zover tot het begint te lijken op een mobiel surprise. Verstop je cadeaus binnenin de mobiel surprise en tape de doos dicht.

Gebruik verf en/of papier om te doos te verven in de kleur van de telefoon, maak hem bijvoorbeeld knalroze als dat de favoriete kleur is van de persoon op jou lootje of houdt hem juist in de originele kleur. Maak je een toekomstig model van ver uit de toekomst dan 12 mobiele telefoon - 3kan je er ook voor kiezen om hem futuristisch te maken en hem te bedekken met bijvoorbeeld aluminium folie.

Plak nu het scherm op de voorkant, en plak het merk op de mobiel surprise om hem herkenbaar te maken. Vul het scherm met zijn/haar favoriete app of doe alsof de camera erop aanstaat voor een selfie (reflecterend papier) en klaar is je mobiele surprise.

1 gedachte over “Mobieltje surprise maken”

Plaats een reactie