Overzicht » M&M’s surprise maken

M&M’s surprise maken

M&M surprise maken #62 M&M’s surprise maken: Is de persoon op jouw lootje verzot op M&M’s? of licht hij/zij altijd helemaal dubbel om de M&M reclames op televisie? Maak dan een M&M surprise! Er zijn twee opties; een M&M verpakking of een echte M&M personage als M&M surprise!

  • Benodigdheden: ballon, verf, crêpepapier, vellen papier, kranten, wc of keukenrol
  • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten, lijm
  • Verstopplek: in jouw M&M

Handleiding M&M surprise

Aan de slag: Deze uitleg zal gaan over het maken van een M&M personage als surprise, mocht je de verpakking willen maken volg dan de uitleg voor de Snickers Surprise maar vervang de Snickers verpakking met een M&M verpakking.

Blaas de ballon op, afhankelijk van welke M&M je maakt kies je het formaat van jouw ballon, een normale ballon komt vooral overeen met de Gele en de Blauwe M&M, mocht je dus bijvoorbeeld de Rode of Groene M&M willen maken moet je tijdens het gebruik van papier-maché de vorm van de ballon extra aanpassen.M&M surprise maken

Als je tevreden bent met jouw papier-maché bedekte M&M surprise pak je de wc en/of keukenrollen erbij, deze verf je in huidskleur, dit worden de benen en armen van jouw M&M surprise. Uit een vel (wit) papier kan je de schoenen en handschoenen knippen die je aan de rollen bevestigd. Mocht je een meer 3D effect willen? Koop dan bijvoorbeeld bij de Action kinderhandschoenen en schoentjes voor een goedkope prijs die je aan je surprise gaat bevestigen. Als je de schoenen bedekt met papier-maché zou je zelfs de hakken kunnen maken van de bruine M&M voor jouw M&M surprise.

Als je M&M surprise droog is kan je beginnen met verven of het beplakken met crêpepapier, het crêpepapier knip je in stroken die je vervolgens aan de onderkant om de M&M surprise maken zoveel cm in knipt, maak hier meerdere van en bevestig ze over elkaar op jouw M&M surprise. Zo krijg je M&M een zachter gevoel. Mocht je dit teveel werk vinden gebruik dan gewoon verf voor het geheel.

Maak met verf of stukken papier de witte M voorop je M&M surprise en teken een gezichtje op de M&M surprise die past bij jouw gekozen personage.
m&m surprise

1 gedachte over “M&M’s surprise maken”

Plaats een reactie