Overzicht » Minecraft surprise maken

Minecraft surprise maken

minecraft surprise maken#93 Minecraft surprise maken: Een hartstikke verslavend en leuk spel, doe hier jou idee op voor een creatief Minecraft surprise idee. Minecraft wordt gespeeld door jong en oud en is ontzettend verslavend. Is de persoon op jou lootje altijd bezig met dit spel op PC of PS4/PS5? Maak dan een Minecraft surprise!

  • Benodigdheden: vierkante kartonnen doos, verf, voor een heel lichaam surprise: rechthoekige dozen, liniaal
  • Tools: schaar, verfkwasten, lijm
  • Verstopplek: in het hoofd

Handleiding Minecraft surprise

Aan de slag: Kies voor je begint een karakter dat je na gaat maken, bedek je zelf een of maak je het karakter na dat op het hoesje staat van het PS4 spel? Het is geheel aan jou maar op basis van je karakter moet je de bijpassende kleuren verf inslaan voor je Minecraft surprise.minecraft surprise maken

Pak de vierkante doos en vul deze met je cadeaus, je kan er naar wens een grabbelbox van maken of gewoon verder leeg laten. Lijm de doos hierna goed dicht en pak een liniaal en pen en teken op het vierkant lijnen uit voor je Minecraft surprise.

Minecraftstaat staat bekend om de simpele en rechte figuren, met de liniaal kun je dus zo recht en blokkerig mogelijk de lijnen uitteken voor het haar en het gezicht. Gebruik op Google afbeeldingen als voorbeeld zodat je de lijnen precies goed maakt.

Verf nu binnen de lijnen je Minecraft surprise in, maak bijvoorbeeld het haar bruin en de ogen blauw, een lachend blije mond of misschien juist verdrietig.

Je zou je Minecraft surprise nu af kunnen noemen, mocht je toch wat meer tijd willen besteden aan je Minecraft surprise maak dan een minecraft surprise makenlichaam aan het hoofd vast, net zoals het hoofd moeten deze recht worden en hoekig.

Spreekt het maken van een mens je niet zo aan? Dan kan je ook één van de dieren die te vinden zijn in de Minecraft wereld na maken, zo zijn er honden die makkelijk te maken zijn maar kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een varken of schaap.

10 gedachten over “Minecraft surprise maken”

Plaats een reactie