Overzicht » Microfoon surprise

Microfoon surprise

microfoon surprise maken#75 Microfoon sinterklaas surprise: Heb je iemand op jouw lootje die helemaal dol is o p zingen? The Voice fan of Holland got Talent misschien? Een microfoon surprise is dan hartstikke leuk om te geven. Een microfoon surprise kost weinig tijd en is ook ideaal voor iedereen die in tijd nood zit.

  • Benodigdheden: keukenrol. Aluminiumfolie, plak diamandjes, verf, touw, karton, krant
  • Tools: verfkwasten, lijm
  • Verstopplek: in de houder

Handleiding

Aan de slag: Een microfoon surprise maken is super snel en makkelijk. Begin met de keukenrol, deze verf je in een bijpassende kleur, zo kan je hem roze maken of blauw. Of microfoon surprise makenkies voor een neutrale kleur en verf hem zwart. Vergeet niet om de onderkant dicht te maken met een stuk karton, deze kan je ook verven. Wanneer dit klaar is stop je jouw cadeautje via de bovenkant in de surprise.

Terwijl jouw microfoon surprise droogt pak je jouw krant, maak hiervan een mooie ronde bal, bedek deze vervolgens met aluminium folie, laat het aluminium folie aan de onderkant wat uitsteken zodat je hem zo goed kan vastlijmen aan je microfoon surprise, dit doe je zodra je microfoon surprise microfoon surprise makendroog is. Om het nog iets realistischer te maken kan je voorzichtig met zwart verf een randje toevoegen in het midden van de microfoon surprise.

Wanneer je microfoon surprise droog is en het bovenste stuk erop zit, pak je de plak diamandjes (of scrapbook accessoires) en lijm/plak deze vast aan de houder van je microfoon surprise, maak bovenin een leuk decoratie randje of maak er eentje in het midden van je surprise, maak je microfoon surprise zo aantrekkelijk mogelijk. Maak je de microfoon surprise voor een microfoon surprise makenjongen die niet houdt van bling? Bedek dan de bovenste rand met zwart tape als aankleding.

Wanneer je helemaal tevreden bent pak je het stuk touw deze bevestig je aan de onderkant van je microfoon surprise en je bent klaar!

3 gedachten over “Microfoon surprise”

Plaats een reactie