Make-up surprise maken

By   september 28, 2014

4make-up surprise maken4) Make-up surprise maken: veel meisjes/vrouwen zijn super dol op allerlei make-up artikelen. Ze heeft de ene alles van een bepaald merk en de ander weer 20 verschillende soorten mascara en verschillende kleuren lippenstift.

Is de persoon op jou lootje superdol op make-up of heeft de persoon misschien iets teveel make-up op? Dan is een make-up surprise een goede surprise om te maken.

 • Benodigdheden: karton, doos, aluminium folie, verf, papier, decoratie glitters of decoratie zand, touw
 • Tools: schaar, verfkwasten, lijm
 • Verstopplek: onderin het make-up doosje

 Instructies

Aan de slag: pak de kartonnen doos en zorg ervoor dat alle zijkanten dicht zijn, make-up surprise makenalleen de bovenkant moet nog open te klappen zijn. Stop je cadeautjes in de doos en maak met karton een dubbele bodem, maak deze hoog in de doos maar niet te hoog omdat de deksel nog goed dicht moet kunnen.

Zodra de dubbele bodem bevestigd is verf je de hele doos in één kleur zoals bijvoorbeeld zwart of roze. Je kan aan de buitenkant van de make-up surprise desnoods nog wat leuks toevoegen zoals een tekening van make-up surprise makenhello kitty, maar zorg ervoor dat de binnenkant in één kleur blijft. Verf de dubbele bodem ook.

Terwijl je wacht tot de verf droogt knip je uit papier rondjes of hokjes, dit worden de oogschaduw in de make-up surprise. Verf deze in leuke felle of juist rustgevende lichte kleuren en plak deze bovenop de dubbele bodem zodra de doos droog is.

Om een extra effect toe te voegen kan je bijvoorbeeld flessendopjes gebruiken ipv papieren rondjes of de rondjes vol lijmen en bestrooien met decoratie glitters of decoratie zand zodat er een klein laagje op het cirkeltje blijft zitten, op deze manier heb je meer een poeder idee i.p.v. alleen stukjes papier.

make-up surprise makenMaak met het aluminium folie een spiegel binnenin je make-up surprise, dit doe je aan de binnenkant van de deksel zodat als je hem openklapt je meteen een spiegel hebt waar je in kan kijken terwijl je jouw make-up doet. Maak met papier randjes om het aluminium folie zodat het mooi in de deksel weggewerkt zit.

Met een touwtje aan de deksel naar de voorkant van de make-up surprise kan je ervoor zorgen dat de deksel niet steeds dichtklapt of naar achter klapt en dus gewoon open kan blijven staan.

Make-up surprise maken
3.7 (74.78%) 23 votes

2 Comments on “Make-up surprise maken

 1. Unicor maan

  Super grappig om eens een make up doos te maken kan je zelf ook nog eens gebruiken
  En mijn bff zou vast heel blij zijn.

 2. denise

  Wauuww die suorise is echt leuk k heb hem gemaakt en aalleen nu nog w8ten tot sinterklaas mijn maatje zal er vast TROTS op zijn xx tnxx voor die leuke ideeën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *