Overzicht » Loom surprise bandjes maken

Loom surprise bandjes maken

loom surprise maken #84 Loom surprise bandjes: Loom bandjes zijn een ontzettende rage geweest in het jaar 2014, ondanks dat het inmiddels een beetje afgezakt is zijn er natuurlijk nog steeds mensen die helemaal dol zijn op deze loom bandjes en ze nog steeds met veel plezier maken. Heb jij iemand op je lootje die nog steeds helemaal dol is op één van de grootste rages van 2014? Ook wel de band-itloombandjes genoemd? Maak dan een loom surprise!.

  • Benodigdheden: karton, verf, eventueel kranten
  • Tools:
  • Verstopplek: In het bandje

Handleiding

Aan de slag:Om een makkelijke en snelle loom surprise te maken kan je gebruik maken van grote stukken karton. Het karton voor je loom surprise kan je halen uit dozen bij supermarkten. Wees er natuurlijk wel snel bij want rond de feestdagen gaan de kartonnen dozen razend snel.

Knip het karton in lange stroken, zorgt ervoor dat je twee stroken hebt die bijna even lang maar wel met een gelijke breedte. Één van deze stroken dient als binnenkant van jouw loom surprise en da andere als buitenkant (binnenkant is dus minder lang dan de buitenkant van je loom surprise).loom surprise maken Het slimste is om deze stroken van de loom surprise alvast te verven of te beplakken en te laten drogen, de langste strook wordt de buitenkant van de loom surprise, verf deze in een loomband patroon.

Je kan hetzelfde doen met de strook die als binnenkant dient, mocht je dit teveel werk vinden kan je hem ook in één egale kleur verven, deze zal namelijk toch minder opvallen. Zodra de stroken droog zijn, is het tijd om je loom surprise vorm te geven. Pak beide stroken en maak van beide een cirkel en lijm of tape hem goed vast.

Leg de cirkels vervolgens op een kartonnen ondergrond. Leg de grootste cirkel van de loom surprise aan de buitenkant en leg de kleinere er in het midden binnenin en teken de breedte uit. Maak deze overtrek twee keer en knip hem uit. Plak één vast aan de onderkant van je loom surprise zodat je een soort open donutvorm krijgt.

Vul de loom surprise met eventuele kranten snippers en verstop loom surprise makenjouw cadeautjes er binnenin. Pak nu de andere cirkel en maak de loom surprise aan de bovenkant dicht. Vergeet niet de naam van jouw lootje erop te vermelden! Dit kan je bijvoorbeeld doen door een ‘bedeltje’n aan het bandje te hangen.

1 gedachte over “Loom surprise bandjes maken”

Plaats een reactie