Overzicht » Little Live pets surprise

Little Live pets surprise

little live pets surprise maken99) Little Live pets surprise maken:Little live pets zijn super schattig en veel meisjes hebben er graag één in huis. Maak een Little Live Pets surprise voor iemand die ontzettend graag een huisdier wil maar dit niet mag of niet kan nemen. Of maak hem voor iemand die elke kleur probeert te verzamelen.

  • Benodigdheden: kranten, verf, karton, ijzerdraad, papier
  • Tools: tape, behanglijm, schaar
  • Verstopplek: in het lichaam of onderin de kooi

Handleiding Little Live pets surprise

Aan de slag: maak met kranten een aantal propjes, een kleine voor het hoofd en een grotere voor het lichaam, door een strookje te gebruiken kan je ze met tape aan elkaar bevestigen. Tape ook een snavel en een staart vast aan jouw Little Live Pets surprise.

Met ijzerdraad kun je de voeten van de Little Live Pets surprise maken en deze in het lichaam steken. Bedek het ijzerdraad met kranten om wat dikte te creëren.little live pets surprise maken

Maak nu jouw behanglijm aan en scheur een krant in reepjes. Je kan er voor kiezen om gewoon behanglijm te gebruiken voor jouw Little Live Pets surprise maar je kan ook een eigen recept op google opzoeken zodat je niet meteen een hele emmer hoeft te maken.

Nadat je jouw Little Live Pets surprise volledig hebt bedekt met papier-maché laat je hem drogen, pak vervolgens je stukken karton. Knip hieruit twee gelijke cirkels. En een strook die lang genoeg is om deze twee aan elkaar te bevestigen.

Stop je cadeau hier binnenin en plak het goed aan elkaar vast. Knip vervolgens uit papier een aantal dunne stroken en lijm die stroken vast aan het ijzerdraad. Dit wordt de kooi van de Little Live Pets surprise. Maak de vast aan de onderkant van de kooi waar je zojuist je little live pets surprise makencadeau in hebt gestopt.

Verf zodra alles droog is alle elementen van je Little Live Pets surprise. Kies een leuke kleur uit voor de kooi en voor de vogel van jouw Little Live Pets surprise.

Stop hem erna in de zelf gemaakte kooi en plak de kooi van jouw Little Live Pets surprise vast.

Plaats een reactie