Overzicht » Lippenstift surprise maken

Lippenstift surprise maken

lippenstift surprise maken   31) Lippenstift / Lipstick: een lippenstift surprise is toepasselijk voor elke vrouw die regelmatig lippenstift draagt. Als je een mooie rode lippenstift surprise maakt kan het zelfs gegeven worden aan een man, het valt namelijk ook binnen het sinterklaas thema gezien zwarte piet rondloopt met gestifte rode lippen.

lippenstift surprise maken

 

  • Benodigdheden: keukenrol, papier, verf, aluminiumfolie
  • Tools: verfkwasten, schaar, lijm
  • Verstopplek: onderin de lippenstift surprise

Aan de slag

lippenstift surprise makenPak de keukenrol, de surprise wordt hier erg groot maar wel erg leuk. Als je een groter cadeau hebt kan je ervoor kiezen op met kippengaas en papier-maché een lippenstift te maken, dit kost echter wel meer tijd. En is een stuk moeilijker om te maken.

Wanneer je wel een keukenrol gebruikt en het cadeau er prima inpast begin je met een deel van de onderkant van de keukenrol, deze beplak je met bijvoorbeeld wit of zwart papier, mocht je een dikte verschil willen creëer in het bovenste stuk van de lippenstift surprise en de houder dan de lippenstift surprise dan kan je voordat je het onderste deel bedekt kleine stukjes karton plakken over de keukenrol, dit kan je doen door een strookje onderin, in het  midden en bovenin te plakken (van het deel wat de lippenstift houder wordt!) voor meer verschil breng je meerdere laagjes aan.

Bedek dan de laagjes met het papier, druk het alleen aan op de punten waar je de laagjes toegebracht hebt op je lippenstift surprise zodat het papier daar goed vast zit en strak gespannen is. dicht de onderkant ook af met ditzelfde papier. Vergeet niet je cadeautje onderin te stoppen.

Knip nu de bovenkant van de keukenrol licht schuin af, zoals een echte lippenstift een schuine bovenkant heeft, bedenk dan het bovenste deel een gekleurd papier naar wens, je lippenstift surprise makenkan er ook voor kiezen om dit deel van de lippenstift te verven in knal rood of knal roze. Of juist super zwart voor iemand die zwarte lippenstift draagt, dek ook het schuine stuk af met dit stuk papier.

Met een klein stukje aluminiumfolie kan je een tussen scheiding maken tussen de houder en de lippenstift zelf, wanneer je extra lagen in de houder hebt aangebracht kan dit erg handig zijn om deze lagen minder opvallend te maken.

5 gedachten over “Lippenstift surprise maken”

Plaats een reactie