Overzicht » Lego surprise maken

Lego surprise maken

 18 lego - 1 18) LEGO surprise maken: het maken van een blokje lego surprise is hartstikke makkelijk om te maken en het is een leuk idee voor bijna elke jongen, en tegenwoordig worden ook veel meisjes blij van een lego surprise.

 

  • Benodigdheden: rechthoekige doos, wc rol, papier, verf
  • Tools: verfkwasten, schaar, potloden, lijm
  • Verstopplek: binnenin het legoblok surprise

Aan de slag

Om een legoblok te maken als surprise heb je niet erg veel nodig, erg veel tijd neemt het ook niet in beslag. Maar het resultaat is wel hartstikke leuk! En natuurlijk herkenbaar.

Pak de doos en indien nodig knip hem en plak hem tot hij de vorm van een legoblok heeft (er zijn meerdere soorten blokjes, dus kies er één uit. Als je een vierkante doos heb kan je die ook maken, en als je een super lange doos hebt kan je ook één van de langere blokjes maken).

Stop alle cadeautjes in de basis van de lego surprise (binnen in de doos dus!) zodra jij het gewenste formaat hebt gemaakt. Gebruik vervolgens papier of verf  op de doos de kleur te geven waarin jij graag het lego surprise blokje wilt hebben. Je hoeft natuurlijk niet een vaste kleur te nemen, als jij graag een regenboog blok wilt maken dan moet je dat gewoon doen! Ook zijn er diverse blokjes waar bijv. boeken opstaan, zo één kan je ook goed namaken.

Zodra de doos droogt bewaar je wat van de verf die jij hebt gebruikt, je moet namelijk nog de dopjes op het legoblok plakken, verf bewaren kan door het te bedekken met bijvoorbeeld huishoudfolie. Je kan er ook voor kiezen om alles in één keer te verven.

Knip uit wc rolletjes 18 lego - 2allerlei “plakjes” de dikte van die plakjes moeten in verhouding zijn met jouw lego surprise. Pak wat papier en dicht de bovenkant van het plakje af, knip vervolgens de onderkant lichtelijk in op meerdere punten zodat je een kleine rand naar binnen kan vouwen, hiermee kan je het nopje vastplakken op jou lego surprise.

18 lego - 3Kleur de nopjes in en plak ze op je legoblok surprise, en klaar!

5 gedachten over “Lego surprise maken”

Plaats een reactie