Overzicht » Lachen Humor surprise maken

Lachen Humor surprise maken


2)  Lachen
: lachen doen we allemaal wel eens, 02 lachen - 1echter zijn er altijd een aantal mensen die altijd rondlopen met een gigantische lach op hun gezicht. Of mensen die een grappige lach hebben of gigantisch vaak het woord LOL hardop uitroepen. Dit idee is tevens ook te gebruiken voor iemand die tijdens het chatten net iets teveel smileys lijkt te gebruiken dan andere mensen.

  • Benodigdheden: ronde doos, verf, papier, krantensnippers02 lachen - 2
  • Tools: verfkwasten, lijm, schaar
  • Verstopplek: in de ronde doos

Aan de slag: Kan je geen ronde doos vinden? Trakteer jezelf dan op een aantal heerlijke koekjes uit een koekjestrommel. Deze trommels worden op veel plaatsen verkocht in allerlei prijs categorieën, omdat je ze zelf op kan eten hoef je dit niet te zien als een bedrag dat je spendeert aan de surprise. Maar natuurlijk wel de koekjestrommel achteraf even schoon.

Verf of beplak de ronde doos, mocht je voor de koekjestrommel hebben gekozen dan is het beter om deze eerst te beplakken, mocht je toch liever verven beplak de trommel dan eerst met een neutraal soort papier en verf hier achteraf over heen, vaak zijn de koekjes trommels gemaakt van materiaal dat niet erg makkelijk is wanneer het aankomt om het inkleuren met verf, het droogt moeilijk of niet en geeft vaak blijvend af. Ook is het evenwichtig verdelen van de verf een taak op zich.

02 lachen - 3Smileys komen tegenwoordig in allerlei kleuren en soorten, kies daarom de kleur van de meest herkenbare smiley voor jou surprise, denk bijvoorbeeld aan de smileys van facebook of die op whatsapp. Mocht je de persoon al langer kennen dan is een oude smiley van MSN natuurlijk ook een optie. We gaan er voor deze uitleg vanuit dat je een huilend lachende smiley maakt van whatsapp. Nadat de doos geheel geel is plak of verf dan twee gesloten oogjes, ook maak je meteen de schuin omhoog staande wenkbrauwen. Maak de mond zo zorgvuldig na en maak met blauw papier twee grote blauwe druppels.

Plaats een reactie